reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda no widzisz, ale nie cisnij go a sam ci ta fasole zrobi;-). A ty najpierw idz do tego gina, sprawdz co ci sie tam dzieje na tym jajniku wylecz to, pewnie dadza ci jakies hormony, jak tj torbiel, zeby sie wchlonela, a cytologia to juz inna sprawa, tez to musisz sprawdzic, wez ten stary wynik do niego i mu pokaz, wtedy ci na pewno zrobi cytologie.

reklama
Ja go wcale nie cisnę, wręcz przeciwnie jak on mi zaczyna gadać o dziecku, to uciszam temat. Mówię mu,że kiedyś się doczekamy klonika :-) ale nie teraz :-) sam zaproponował ,że zaopatrzy się w gumki, do tej pory tego nie zrobił :-) a ja jestem dokładnie 2 tyg po ostawieniu tabletek :-) i tydzień od nieświadomej decyzji o zaprzestaniu ich brania..

Po odstawieniu organizm szaleje i łatwo zajśc w ciążę ;-)

Madzia fajnie że tak CI powiedział...nie będziesz sie stresowała i inaczej jest mieć tą swiadomość że w razie zafasolkowania bedziesz miała wsparcie :-)
Myślę że Twoje szczęście dojrzało po prostu .

Ostatnia edycja:
Iwasek, tak słyszałam o tym ;-) mój organizm jest tak dziwny,że nie sądzę..:-)

Iwasek tym,że nie miałabym wsparcia się nie martwię, bo wiem,ze stanąłby na głowie ,żeby było dobrze ;-) jednak mnie najbardziej przeraża.. JEGO MAMA ;-)

Ostatnia edycja:
Ale jesteś z nim a nie z mamą. WIem co to efekt MAMUUUUUUNI bo na początku odniosłam wrażenie że chce mi pokazać że to ona jest najwazniejsza...
Moje szczęsćie bardzo szanuje swoja mamę i ma z nia świetny kontakt ale zawsze mnie wychwala i pokazywał że jestem ważna. Uspokoiło sie . Myśłe że Twój skarb zrobiłby wszystko żebyś była spokojna i się nie stresowała rodzicielką ;-)

hahaha BINGO Ewik :-D
To chyba wynika z zadrości,mimo iż chca by synuś był szczęśliwy to w głebi serca są zazdrosne że teraz inna kobieta troszczy sie o ukochanego synunia.

reklama
Iwasek i ewika, trafiłyście w sedno :-) dlatego swoją mamę kocham pod niebiosa ;-) zastanawiam się czy jej pomnika nie postawić ;-) ale może to dlatego,że jestem kobietą nie facetem ? chociaż w sumie myślę,że to nie ma znaczenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry