reklama

Starania po raz pierwszy :)

pok wiem czemu sie robi IUI, ale szok dlatego ze macku pisala ze byla na pograniczu IUI a in vitro, wiec szok pozytywny ze sie im udalo, dla mnie to na plus bo ja jestem tylko na pograniczu in vitro. Wiec jak mojemu podskocza chociaz troche parametry to moze mam szanse na IUI, chociaz jednak nie, bo musialabym robic droznosc a nie mam zamiaru!
rasta ja nie planuje IUI tylko zaplodnienie pozaustrojowe (in vitro), chyba ze jakims cudem poprawia sie wyniki mojego chlopa, ale i tak nie zrobie IUI bo jak pisalam wyzej nie mam zamiaru robic droznosci

po co bulic za in vitro i poddawac sie calemu temu leczeniu jak mozna zrobic droznosc (hsg straszne nie jest, boli jak okres i tyle) i IUI :)

reklama
po co bulic za in vitro i poddawac sie calemu temu leczeniu jak mozna zrobic droznosc (hsg straszne nie jest, boli jak okres i tyle) i IUI :)

Bo jak zrobie droznosc (250euro= 1000zl) plus pare razy IUI, bo nie jest powiedziane ze mi sie uda za pierwszym, a nie wiem ile tu kosztuje IUI, ale skoro droznosc tu jest w cenie polskiego IUI, to se policz do IUI tez musze byc stymulowana a z tego co pamietam ceny to tez nie male sa. I tak mi sie uzbiera in vitro. A w Polsce od razu kazali mi robic in vitro, wiec po co wyskakiwac z kasy?

rasta moj narazie bierze, juz nie pierwszy miesiac zreszta -ANIMAL PACK i nic mu to nie pomaga. Kupilam mu salfazin tez i geriavit(ginka kazala). Ale ja mysle ze u niego bez hormonow sie nie obejdzie. I witaminy mu nie pomoga. Czekam nadal na wyniki z polski, jeszcze nie dotarly niestety! Mysle ze ma niski testosteron.

Ostatnia edycja:
Ael i tak Cię lubię ;-) Ty mi powiedz kiedy mogę przyjechać :-) ale odpada mój przyjazd do czerwca :-) M. ma mecze ;-)

Ael co to znaczy jak się mysz śni ?:-p bo któraś pytała :-D

Ja po grzebaniu i sprawdzaniu zakupiłam swojemu takie suplementy :
-Cynk (firmy Olimp chela, bo jako nieliczny ma aż 30 mg cynku) 1x dziennie po 1
tabletce,
-Selen+ E 2x dziennie po 1 tabl.,
-Koenzym Q10+E 2x dziennie po 1 tabl.,
-L-Karnityna Plus 2x dziennie po 1 tabletce,
i kwas foliowy.

[url=http://kobieta.wp.pl/kat,48756,title,Prolaktyna-klopotliwy-hormon,wid,13272084,wiadomosc.html]Coś o prolaktynie[/URL]

Co do snu, nie wiem której to się śniło ale dobrze by było by napisała cały sen, bo trzeba się odnieść do całego snu, a nie jednej rzeczy. Sam symbol myszy w śnie to ogólnie jest ostrzeżenie, że coś może poważnego się stać (co jest nawet przeze mnie "sprawdzone") i że trzeba po prostu uważać. To jest takie najczęściej spotykana symbolika. Innym znaczeniem myszy w śnie zależnych od całego snu może być symbol erotyczno-seksualny.
Dlatego też potrzebuje opisu całego snu, ale nie chcąc martwić tą osobę, najczęściej mysz w śnie to kłopoty w nadchodzącym czasie.

Jeszcze zanim teść miał udar mózgu, mnie i mojemu śniło się dokładnie to samo, że w pokoju u teścia w szafce, za takimi produktami żywnościowymi jak, herbata, mąka ryż etc, znaleźliśmy mysz właśnie, żywą aczkolwiek jakąś dziwnie śniętą i nieuciekającą na nasz widok. Takie sny śniły nam się po kilka razy na dwa tygodnie przed wylądowaniem teścia w szpitalu.

Znaczenie erotyczno-seksualne; także: sen ostrzegający przed nadmiernym wyczerpaniem organizmu. Może także ostrzegać nas przed czymś co się dzieje i czego nie możemy zlekceważyć. piszcząca mysz: ostrzeżenie przed stratami i ryzykiem finansowym
widzieć biegającą: konflikty i zmartwienia
chrobocącą: ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem
złapać: szczęście w nieszczęściu
ujrzeć ją w myszołapce: załatwisz w końcu denerwującą sprawę
zobaczyć białe myszki: niepotrzebnie się czymś martwisz

Mysz - biała: Dobry ślub, ale jeszcze lepsze życie po nim.
Mysz, piszcząca: Chcą cię bezczelnie okraść.
Mysz, w pułapce: Wrogowie przeliczą się z siłami.
Mysz, zdychająca: Twój związek jest zagrożony.
Mysz, złapać: Bądź śmiały, twoje plany są wspaniałe.
Myszy: Spodziewaj się niedostatku i ciężkich czasów.

Ja po grzebaniu i sprawdzaniu zakupiłam swojemu takie suplementy :
-Cynk (firmy Olimp chela, bo jako nieliczny ma aż 30 mg cynku) 1x dziennie po 1
tabletce,
-Selen+ E 2x dziennie po 1 tabl.,
-Koenzym Q10+E 2x dziennie po 1 tabl.,
-L-Karnityna Plus 2x dziennie po 1 tabl

i kwas foliowy.
Iwasek a bardzo slabe wyniki ma twoj chlop??? A robiliscie hormony???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry