reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja od rana nie miałam netu więc jak teraz weszłam na BB to nie mogę Was nadrobić :zawstydzona/y:
Ale zauważyłąm, że był poruszony temat MAMUSI czyt. teściowej ;-) Ja trafiłam średnio. Tzn. moja przyszła teściowa jest bardzo dobra, bardzo się o nas troszczyć chce (aż za bardzo), stara się nam pomagać, ale niestety nie odcięła do dziś pępowiny ani mojego L. ani jego brata i zamiast cholera żyć własnym życiem to ciągle żyje życiem innych (a to naszym, a to mojego szwagra przyszłego, a jak już nami nie może to się przerzuca na kogoś z rodziny):wściekła/y:Masakra!!!

czyli jednym słowem dziewczyny ja mam cud teściową..i cud męża więc trafiłam wyśmienicie...:)
a ty Asiol nie mężatka?? ja cały czas mysląłm ze ty po slubie dawno...a wy chcecie w ogóle ślub??

a widze ze jedynie ja tu taka stara,zamężna dawno i nie starajaća się za bardzo...więc wy tu wszystkie młode dupy za chwile zaciążycie na wiosnę i mnie tu wszystkie zostawicie...;-)

Ostatnia edycja:
Fifka są teraz takie krążki antykoncepcyjne, coś a`la spirala ale sama sobie ja umieszczasz, nazywa się to ring i ma dużo mniejsze dawki hormonów. Ale dziewczyny mają rację, może zmień ten lek

a ja się zastanawiam czy mam wskazanie do badania drożności jajowodów. Niby gin mówi, że w ciązy byłam, później byłam raz w biochemicznej więc wskazań nie ma, a co Wy o tym sądzicie? wiem, że niedrożne jajowody nie dają żadnych objawów więc może warto?

i jeszcze jedno, podzielę się z Wami intymnym problemem. Teraz jak jesteśmy z mężem rodzieleni to zaobserwowałam, że jak się nie widzimy to mam "ładny" śluz, odpowiadający fazom, natomiast jak się kochamy to ten śluz zanika i nastaje susza na parę dni, stosowałam już wisiołek w zeszłym cyklu ale sytuacja się powtarza, zna ktoś mądry odpowiedź?

dzieki Iwasek za pocieszenie..bedziemy oprzyjmowac kolejne młode do swojego grona az nazbieramy tyle fluidków ze z nich samych zaciązymy bez seksu nawet hihi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry