Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

devi choć Ty jedna znasz crocsy
mowa o tych oryginalnych,wlaśnie chce sobie kupić na mikołaja,mojej szwagierce również
a wiedziałas o tym,ze możesz dokupic takie dopinki do tych butów?nazywają się "jibbitz" oto masz tu w linku,można sobie fajnie buta ozdobić
Jibbitz™ | Crocs™ Europe
lilou83 jak często zasuwasz na solarium, czy bierzesz pod uwagę, który d.c? Pytam, bo sama często mam dylemat czy iść, czy może jednak zrezygnować bo to zaszkodzi. Zalatuje obsesją, no ale cóż, się chce mieć dziecko to czasem odbija![]()
to w pewnym sensie zazdroszczę :-) chociaż z drugiej strony nie ma co sobie wszystkich przyjemności odmawiaći tak mam nadzieję, że niedługo będzie przymusowy 9 miesięczny odwyk
![]()
Dziękuję za gratulacje:*
Mayli Tobię serdecznie gratuluje i musimy założyć wątek hehe:-)
A więc wczoraj miałam dostać @, i dzisiaj zrobiłam test, czy przeczuwałam? powiem Wam, że nie nastawiałam się ale czułam jakiś spokój:-) nie wiem czy takie coś istnieje ale było inaczej tym razem:-) co do objawów to bolą mnie piersi i mam taki dziwne kłucia w brzuchu:-) jutro prawdopodobnie idę do lekarza bo pierwsze maleństwo straciłam więc teraz muszę dmuchać na zimne!
Dziewczyny testujcie i dałączajcie do Nas!!:*