Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aż nogawkę ścisłam by mniej leciało..ale guzik to dało 
no to super oby to była fasolka.. 3mamy kciukihej matko ile wy tutaj napisałyście od wczoraj na szczęście już wszystko przeczytałam
u mnie dalej temp bez zmian 37,1 ale zobaczymy zawsze dostawałam w 28 dniu okres ale miesiąc temu dostałam w 32 narazie mierze i się coraz bardziej stresuję
a wczoraj tak z ciekawości zrobiłam sobie test ciążowy tylko nie z porannego moczu i w sumie o tak poprostu i zaczekałam z 1min i zostawiłam go bo stwierdziłam że nie będzie nic a jak wróciłam ze sklepu to byłam tam jasno blada różowa kreseczka aż mnie zamurowało ale nie sugeruje się tym bo nie wiem po ilu min wyszła trzymajcie kciuki jutro jak będę miała odwagę a najpóźniej w czwartek robię test
a wczoraj tak z ciekawości zrobiłam sobie test ciążowy tylko nie z porannego moczu i w sumie o tak poprostu i zaczekałam z 1min i zostawiłam go bo stwierdziłam że nie będzie nic a jak wróciłam ze sklepu to byłam tam jasno blada różowa kreseczka aż mnie zamurowało ale nie sugeruje się tym bo nie wiem po ilu min wyszła trzymajcie kciuki jutro jak będę miała odwagę a najpóźniej w czwartek robię test