Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Iwasek, zaciągnęłaś męża dziś do łóżka ?;-) bo widzę,że u Ciebie dziś jeszcze płodno ;-)
oczywiście nie bez własnej przyjemności :-) Ale w sumie na spokojnie podchodzę. Nie jest nam samym źle. Mam jeszcze czas na stresy ;-)Amalfi czasem tak bywa że walimy głowa w mur ale nadal tkwimy w czymś co wydaje nam sie najważniejsze . Ja bym nie pozwoliła by mnie facet tak potraktował bo znam to poniekąd z autopsji i nie ma tu tłumaczeń .
Zrobił raz...drugi a Ty nadal jesteś. Bo ludzi i ich uczucia mozna poznać własnie po tym czy potrafią docenić szansę jaką im się daje po zawaleniu sprawy...Albo ma sie wiernego przyjaciela(faceta itd) albo ktos to odbiera jako przyzwolenie na takie działanie.
Moje szczęście raz w miesiącu(oby) idzie ze znajomymi na piwo do knajpy a tak spedza wieczory ze mną w domu i nie słyszałam by mu to przeszkadzało.
Tak jak napisałam Mag zyczę Ci aby więcej nie dostarczył CI takich emocji . Powodzenia
I zeby była jasność..nie krytykuję. Moge sie teraz mondralowac bo sama popełniałam własnie takie błędy. Godzinne rozmowy ,tłumaczenia i Pan zakładał "zbroję cudownego faceta" by za jakiś czas odwiesić ją z powrotem na kołek. A ja się łudziłam że cos się zmieni...zmieniło sie kiedy odeszłam ..kilka lat za późno . No ale doświadczenie uczy. I uwierz mi tez sobie mówiłam to ostatni raz... nie raz. Bo kochałam..
Głupiutkie i słabe jestesmy własnie wtedy gdy kochamy.