witam choc juz nikogo niema raczej a ja dopiero nadrobilam czytajac was :-) macie śliczne brzuszki tez chce juz taki :-)
a mi w sobotę zmarl chomik mielismy go 2 lata ciapek sie nazywal, ale mam jeszcze akwarium 60 l z gupikami te to sie tak szybko rozmnarzaja

i mam kule 12l z 5 żabkami :-)
a siostra opiekuje sie moja papuszka falista co znalazalm na ulicy bo jej tez niedawno zmarla i zeby jej az tak smutno nie bylo dalam jej swoja :-) a i u rodzicow zostawilam swojego pieska Brytana :-) "kundelek" ale odwiedzam go :-)dzisiaj skakal ze szczescia jak mnie zobaczyl:-)
A co do tesciowych to chyba jako jedyna mam inaczej tesciowa nigdy nie miala córki a ma 2 synów jeden ma zone ktorej nienawidza a ze mna mieszkaja caly czas cos na nia mowia a do mnie natalko moze chcesz schabowego zrobilam itd. ogolnie tesciowa taka mila ze hej ostatnio mowi ze taka ladna pogoda na spacerki a ja nie mam z kim isc a tesciu tez lubi spacerowac i mowi z wózkiem bysmy pospacerowali i niewiem czy to jakas podpowiedz miala byc aluzja ze chca drugiego wnuka bo tamten ma prawie 5 lat kto wie ;-)
ale sie rozpisalam

a co do faceta mam meza takiego ze wzyciu go nie oddam :-) troszczy sie dba kocha takie wsparcie daje po prostu super gotuje jest szefem kuchni i sprzata i p0rasuje sam po prosttu super :-) zamiast spedzac czas z kolegami mowi ze woli wolny czas spedzic zemna jestesmy po slubie prawie 2 lata bedzie w czerwcu a w sumie 5 lat w czerwcu jest starszy odemnie o 4 lata ale nie przeszkadza mi to wole starszych
A co do planowania dziecka to tez caly czas mowilismy mieszkanko wlasne itd. raz w marcu spozniala sie @ i mowie moze jestem w ciazy a michal juz mowil do brzuszka kazal mi na siebie uwazac mowil juz przy tobie palic nie bede taki szczesliwy a tu jednak w ten sam dzien przyszla napisalam mu smska bo w pracy odebrac tel ni8e moze niestety,,, a potem w niedziele chodzi taki smetny i mowie o co chodzi a on na to ze ja juz chcialem byc tatusiem no i od tego czasu sie staramy :-) czyli od 27,marca 2011
mineralnakocica jakie bralas tabletki ze ci sie tak odrazu udalo ?
dobra teraz to sie naprawde rozpisalam ;-)przepraszam
Dobranoc milej nocy i przytulasków i to owocnych :-)