• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jeżeli ja miałam 406.2 i za dwa dni by spadł to znaczy że coś jest nie tak albo byłby taki sam znaczy ze sie nie rozwija tak to lekarz mi tłumaczył

a jaki mialaś drugi wynik?

reklama
nie robiłam jeszcze drugiego, bo ten wynik odebrałam 22 kwietnia, przez święta nie robiłam, a jutro mam wizytę u lekarza, może sam mnie skieruje. Ale jakoś mnie nie pocieszyła taka różnica w naszych wynikach :-p

mi kazał zrobić drugi raz bo jak wzrośnie dwukrotnie to znacyz że ciąża jest i się rozwija :) dlatego ja juz o 7rano za dwa dni byłam na badaniu krwi i w laboratorium siedzialam i za półtorej godiznki miałam wynik :)

ja miałam 406.2 to wczesne stadium ciązy ale to że ty masz 107.6 to też wczesn napewno skieruje cie na dodatkowe badanie krwi bo na usg nie będzie nic widać, i jakby ci robił daj sobie pod posladki pięści pionowo bo jak leżałam normalnie nic nie było widać jak dałam pięści pod posladki odrazu było widać :)

Kobitki idę spać oczka mi sie zamykaja

Dobranoc Wam :) :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej...

Dośc wysoka temperatura jak na zbliżający sie okres. Poczekaj kilka dni na @. Może nie dostaniesz, moze poprostu jest za wcześnie na test. Każda z nas jest inna. Trzymam za fasolke ;-)

mierzyłaś tempke cały cykl???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry