Aelreda
Fanka BB :)
Właśnie działanie poronne, liście malin, szałwia, czy też skórka migdałów (dlatego lepiej po zalaniu wrzątkiem migdałów zdjąć niż jeść prosto z opakowania)Mają działanie poronne, jak szałwia np
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie działanie poronne, liście malin, szałwia, czy też skórka migdałów (dlatego lepiej po zalaniu wrzątkiem migdałów zdjąć niż jeść prosto z opakowania)Mają działanie poronne, jak szałwia np
Tylko beta, chociaż też nie powiedziane, że wykryje. A z testów aptecznych, raczej wątpię by cokolwiek wykryło. A kiedy masz mieć termin @?Laski czy myślicie, że jakikolwiek test wykaże mi ewentualną ciążę na ok. 9 dni przed @?? Wyjeżdżamy w piątek na weekend majowy gdzie będzie mnóstwo znajomych i zawsze coś tam się wypiło, a teraz mam mieszane uczucia. Nie chę popadać w paranoję tym bardziej, że stawiamy na luz ale zawsze to jakiś stresik jest![]()
Laski czy myślicie, że jakikolwiek test wykaże mi ewentualną ciążę na ok. 9 dni przed @?? Wyjeżdżamy w piątek na weekend majowy gdzie będzie mnóstwo znajomych i zawsze coś tam się wypiło, a teraz mam mieszane uczucia. Nie chę popadać w paranoję tym bardziej, że stawiamy na luz ale zawsze to jakiś stresik jest![]()
Laski czy myślicie, że jakikolwiek test wykaże mi ewentualną ciążę na ok. 9 dni przed @?? Wyjeżdżamy w piątek na weekend majowy gdzie będzie mnóstwo znajomych i zawsze coś tam się wypiło, a teraz mam mieszane uczucia. Nie chę popadać w paranoję tym bardziej, że stawiamy na luz ale zawsze to jakiś stresik jest![]()
Powiem wam, ze brzuch mi się twardy robi, oczywiście nieuniknione rozstępy poleciały dla wyrównania z lewej strony brzucha, no i z resztą czuję rozrastającą skórę, bo co jakiś czas brzuszek zaswędzi albo zabolą wiązadła przy pachwinach nóg :-)