• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Basati kobieto nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala taki cud ...
Malami a test jakiej cuzlosci mialas? 10 czy 25? mysle ze jak wyszla bladziocha to za pare dni tlusta krecha juz bedzie - jak mozesz to wrzuc fote testu popatrzymy se chocicaz :P

Malami, bardzo możliwe, że jesteś w ciąży, wklej zdj tego testa:) na bank powinnaś powtórzyć sikacza, albo pewniej będzie jak pobiegniesz na betę :) po cichu gratuluję:) fakt dawno tu nie wchodziłaś.

Wiecie co dziewczyny, lepiej mi tu z Wami, niż na ciążowym forum :) chyba zżyłam się z tym wątkiem :) i z Wami.

Ostatnia edycja:
Malami- wklejaj tego testa :):-). czekamy.

Ps. a odnośnie jeszcze testów, taka mało moja historia. Spóźniał mi się kiedyś okres, tak strasznie się cieszyłam na fasolke, byłam pewna że zaciążyłam. Miałam w domu 3 testy tak na zapas... I co? zrobiłam pierwszy - blada druga kreska ( szok) wieczorem zrobiłam drugi znowu blada kreska, ale coś czułam że chyba okres mi sie jednak zbliża. I tak patrze na ten trzeci test ... patrze na półke a tam coca-cola. I co? zrobiłam eksperyment. Ten trezci test zalałam coca-colą... i wiecie co??? wyszedł pozytywny! no smiechu warte, ale miałam ubaw. A w ciąży nie byłam, bo na drugi dzień polciałam do lekarza i po 3 dniach dostałam okres. No i kobitki tak czasem jest z testami. Ja chyba już nigdy nie kupie testu.... prędzej pobiegnę na bete. Oczywiscie nie pomyślcie że jestem jakaś walnieta bo to był tylko eksperyment :-)

Iwasek na zyczenie: (ale dla wszystkich) :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D

Basati, ale się uśmiałam z tej coca-coli :D może to był ten zły quick Vue, co to całą serię mieli wycofać z aptek :)

HAHAHAHAHA- faktycznie jestem roztargniona- przypaliłam frytki :D ale za się coś wybrać! hhehe :)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki dziewczynki, pity to możecie wysłać poleconym, bez zbędnego stania w kolejce :-D
Chociaż ja nie mam wyboru by jechać do Wrocławia i składać w urzędzie piciochy. Ale jak jeszcze mieszkałam we Wro z rodzicami to za radą mojego tatuśka wysyłałam poleconym. Nie stałam w kolejce i nie trułam sobie nerwów :-D

reklama
No w sumie masz recje heheh!!! ja mam taką sama drogę do skarbówki jak na poczte.... a kolejki tak samo masakryczne!

IWASEK- faktycznie to był test Quick Vue. czy jak to sie tam pisze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry