• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
AeI - oba szykuj:P pobawie sie w zolwie ninja:P na dwie nogi hahah:-D jak widac dzis mnie nosi hehe jakos mnie humor rozpiera jutro se ide do roboty na 4 godziny bomba nie:p odwale swoje i do chaty :-) znowu sie byczyc haha wiosna wiosna ale czy moje cialko chce fasolki hmm pomyslmy a moze zolniezyki sie spocily w zbroi i sie obijaja

A skoro mowa o snach to mi sie ostatnio snilo z spalam na golaska i nagle sie obudzila w mokrej poscieli i mnie sluz zalewal :P wiecie jaka schiza nie wiem z kad mi sie to wzielo

Ostatnia edycja:
Madziu no nie wiem jakim cudem moglibyśmy zmajstrować drugie jak pierwsze ma ma 12 tygodni :P

Magenta mnie też odwala ale w tym pozytywnym znaczeniu. Mam taki fajny humor, haaahaaaa.
Obejrzałam zapowiedź ostatniej 7 części Harrego Pottera i chce już 15 lipiec!!

a taka wiesz na zlecenie od swieta jutro sobie ide na 4 godzinki odbebnie swoje i do chaty ale w sumie nie bawem mam isc na caly etat ale od kiedy to nie wiem co prawda chcial bym juz ale zobaczymy

Dzień dobry wszystkim :)
W kńcu nadrobiłam:) i ppowiem Wam, że takie pobudzające emocje z rana to prawie jak kawa ;D
Pok, nasza kochana wszechwiedząca cudna laseczko, znowu sprawiasz, że Cię podziwiam z każdym dniem bardziej :) już nie wiem jakich słów użyć :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Madga, a ja wiedziałam, że nie wytrzymasz bez niego :D hhahahaha :)
A ja wczoraj byłam taka słaba... masakra. leżałam przez pół dnia. Nie miałam sił w rękach nawet. O głowie nie wspominając. Ale dziś lepiej, narazie mdłości mnie mijają, ale ten ból głowy nadrabia. Nie biorę żadnych apapów, wolę poleżeć w razie czego.

Ael widzę że tez jestes Potteromaniaczką :-D

Dagne dobrze ze mozesz odpoczywać co do bólu głowy -współczuję .

Widzę że większość ma wyśmienity humorek;-) Ja jakas taka zgaszona dzisiaj jestem... czuję takie wewnętrznej fuj.
Na szczęście jeszcze jeden dzień w pracy i tydzień urlopu

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry