reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czytam czytam cały czas tylko nie piszę ;-) W pracy cały czas z Wami siedzę :)

Okazało się na dokładkę że jednak na sprawie będzie osobiście Pani Ż .
Niejednokrotnie pisałam żeby sie na zapas nie przejmować i proszę ...
Medice curate ipsum!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
iwasek usmiech na twarzy ja mam dzis mega humor a wczoraj wieczorem to normalnie mnie nosilo z nerwow hehe nie wiem od czego to ale wszystko mnie wkurzalo nawet to ze facet lezal obok mnie na lozku i sie rozpychal na szczescie obejrzal sobie mecz do konca i poszedl sie kompac juz myslalam ze nici beda z przytulania odwrocilam sie do niego dupa i przykrylam kolderka on sie polozyl za chwile przysal do mnie i nagle buzi buzi i bum znowu jego dzipies mnie znalazl i namierzyl haha

moze ta flondra sobie odpusci i da wam spokuj

Ostatnia edycja:
Iwasku, może humor poprawie Ci także tym, że jedna bransoletka skończona, druga w trakcie, i kolczyki. Jak tylko znajdę "szczyptę" czasu to zasiadam do biurka i klecę świecidełka. Asiolkowi już mam 2 bransoletki, jeszcze tylko naszyjnik i kolczyki :)
Wczoraj, to tylko 1 dopracowałam, bo mi było słabo, ale obiecuję, że dokończę wszystkie "zamówienia" :)
Kurcze, głodna jestem, ale nie wiem co zjeść, hehe... mam krokiety- ale nieee, frytki- niee, sama nie wiem :) jeszcze muszę łyknąć Femibion, jako, że ja skleroza jestem, to mam alarm codziennie ustawiony żebym nie przegapiła ;p

Ael, coś nam dzisiaj rozszalała się hehe :) i pozytywną "moc" w lapki wbija :D

Oby Mag...ale boję się że zrobi z siebie sierotę i niestety łatwo nie będzie. Miejmy nadzieję że sędzia bedzie normalny i zobaczy plastikową lodzię ze sztucznymi włosami,paznokciami i permanentnym makijażem i nie uwierzy w jej zły stan finansów,zdrowia i Bog wie co jeszcze.

Dagne Ty masz dbać o siebie! świecidełka nie uciekną! Zostaw to w cholerę

Sorka kobietki ze marudzę dzisiaj ale naprawdę zaczyna mnie dopadać big stresidło. Może dzielę znowu włos na czworo i okaże się że chciaż z klasą się teraz zachowa...ale wiary mi jakoś brakuje.
Dzięki za ciepłe słowa :*****

Ostatnia edycja:
Iwasku badz dzielna uda sie wszystko moze nie bedzie tak glupia i jakos z tego wyjdziecie bez problemowo 3 mam kciukaski zeby wszystko sie dobrze ulozylo i bylo dobrze a ona nie dojechala na sprawe

Babeczki wy to sie rozpisujecie... ledwie mnie kilka godzin nie było a tu tyle postów;-). Ja niestety musiałam iśc do urzedu skarbowego i stac w tych kolejkach . No tak to jest jak sie idzie na ostatnia chwile.

Dotka85- ja to gdzieś wewnętrznie czuje, że zafasolkowałaś Powaga!!!:-)

Kurde przydał by się taki post- kto zafasolkowany, kto testuje... Bosheee.... tego nie da sie ogarnąc :-).

Jesteście cudne!!!

Proszę..kolejna rozświergolona! ;-):-)
Besati Masz cos podobnego u mnie na blogu a o testujących u Paolain .

Mag dojechac dojedzie...a za kciukasy dziękuję :)

Basati to pewnie kolejki na pol ulicy ja pamietam jak kiedy jechalam oddac pity kurde chyba z 4 godziny stalam na dworze a z godzine w srodku i to tylko za cholerna pieczatka nic i tak nie pobije kolejek z bezrobocia tam to byl hardkor od 6 stalam w kolejce na pol ulicy i chyba o 13 weszla i uslyszlam zapraszamy jutro bo nie ma juz numerkow to mnie wtedy tak rozniosla zlosc ze wydarlam sie na wszystkich ktorzy tam pracowali ze maja syf tutaj i nic nie umieja dobrze zorganizowac i po tym uslyszlam ze jutro mam przyjsc na 12 15 bez stania w kolejce sie zglosic z dokumentami

reklama
Hej
Bardzo długo mnie nie było,ale zobaczyła swiatełko w tunelu :)
Otóż niespodziewanie 22 dc pojawiło sie leciutkie plamienie i tempka spadła, po czym nastepnego dnia wzrosła a plamienia ni ma.myslałam ze to bardzo wczesna @, ale nic sie nie rozkreciło.Dzisiaj mam 27 dc i @ nie ma.nie wytrzymałam i zrobiła test, taki badziewny za 4 PLN z marketu i wyszła bladziuchna druga kreseczka,taka prawie nie widoczna ,ale cos tam było.Jak @ nie przyjdzie to za 2 , 3 dni powtórze test.Ciekawe co będzie.Co myslicie o tym plamieniu, czy to mogło być zagnieżdzanie zarodka, był to dosownie podbarwiony lekko na jasno brązowo śluz, taki jak na poczatku @.

Do góry