M
mineralnakocica
Gość
mineralnakocica : Nie boisz się jak to będzie? Nosisz w sobie dzieckoJa sobie tego nie potrafię wyobrazić
Zazdroszczę Ci
Nie nie boję się , ale jak wszystkie pierwsze mamy porodu się boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mineralnakocica : Nie boisz się jak to będzie? Nosisz w sobie dzieckoJa sobie tego nie potrafię wyobrazić
Zazdroszczę Ci
chodzi mi o to, ze studiujac medycyne na pewno lepiej rozumiesz te wszystkie procesy, niz my szaraczki, a przynajmniej teoretycznie tak byc powinnopok : Studiuję Kardiochirurgię a nie ginekologięOk spróbuję tego o czym pisałaś .. Trzymajcie kciuki
![]()
chodzi mi o to, ze studiujac medycyne na pewno lepiej rozumiesz te wszystkie procesy, niz my szaraczki, a przynajmniej teoretycznie tak byc powinno
kup testy owu, termometr owulacyjny, prowadz wykresy. zacznij od czegos. ja sie dziwie, ze przez 2 lata bezskutecznie probujecie i nic z tym nie robicie. zacznij dzialac. nawet jesli cos jest nie tak, to trzeba wroga poznac i z nim walczyc![]()