Pyscek
:)
matko jaka pogoda za oknem ... pada i nawet nie chce mi się dziś z domu chętnie bym przeleżała w łóżeczku cały dzień :-) jak tam u Was weekend mija ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny niedzielnie
We Wrocławiu przepiękne słoneczko i cieplusio,bezchmurnie...a zapowiadali burze i deszcze ,oby nie przyszły...
Astra witam wsród straczek,o badaniach,wspomagaczach mozesz duzo poczytac sa nawet osobne fora gdzie dziewczyny zdradzają co i jak no i stronka stworzona przez pok (link w dole jej wiadomości),obys szybko zaskoczyła
Pok jesli tempka nie spadła do tej z I fazy to jest przeciez nadzieja babo...jak trzymasz siku to zrób testa dla swietego
spokoju,jak i tak chcesz się martwic...a ja trzymam mocno kciuki i tak..
mineral a czemu takie straszne te twoje samopoczucie...hormoni dają się we znaki,handra niedzielna czy co??
przesyłam promyczki słońca do tych u których niepogoda...zmykam robic sniadanko dla mojego spiocha...![]()
Mineralna ciążowe mdłości? Spróbuj jednak coś zjeść, bo pusty żołądek przy mdłościach to bardzo niedobra kombinacja. Kawałek chleba, albo skórka chleba, ciepła nie gorąca herbata z cytryną albo mój niezastąpiony kisiel. Musisz zjeść by te mdłości odrobinę minęły.
Dasz kochanie radę. Tak się dzieje z naszym organizmem, że gdy człowiek niewyspany, ciało wytwarza dodatkowe pokłady energii, adrenalinki, więc za jakiś czas w towarzystwie odrobinę się obudzisz :-)o 7 rano wszystko wrócio do normy zjadłam bułke z pomidorem, szklanke soku i troche mizerki, ale źle sie czuje nie wyspana jestem od 1 w nocy do 7 nie spałam