• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Idź spać Pok, załóż za wczasu sobie podpachę taką grubą, ale taką gazę, watolinę jak to stare babcie tak robiły :P bo przyjdzie oj przyjdzie i zaleje Cię swoją dobrocią...

Ahh kochana kciuki i fluidki i nie pieprz mi głupot o cioteczce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Spokojnych krwawych snów :P :*

reklama
w ch nie pisza jaka czulosc testu/ mysle, ze slaba, bo napisali, zeby nie robic przed terminem @...
kupilam dzis test jakis dziwny, nigdy wczesniej nie widzialam w aptekach takiego, ma ulotke po angielsku i on ma czulosc 20.

brzuch mnie zaczyna znacząco pobolewac. nie bylo po co w ogole tematu poruszac.

No to po co taki test kupowałaś? Oj lipne to lipne. Kochana ale może Cię nawet pobolewać brzuch nawet będąc w ciąży w terminie @.
Ale dobra, żeby nie było będę wredna będzie ciocia :P

reklama
nie wredna tylko realistka.
mi sie jeszcze nie zdarzylo, zeby @ nie przyszla ;P

eee tam lipny. clearblue niby ma lepsza czulosc a w statystykach na FF wychodzi, ze 15 dpo tylko 86% skutecznosci a jakies tam niby no namy z supermarketow 100%.

no nic. ide spac. milo bylo pomarzyc a jutro witaj ciociu.

buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry