reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok ty nasz skarbie każdy może mieć zły dzień ale wiadomo po nim wychodzi słońce zza chmur i znowu jest dobrze :happy2:. Też bym chciała takiego lekarza jakiego ty masz. Mam nadzieję, że jutro się albo dziś się wszystko wyjaśni i będzie już tylko lepiej. :happy2:

zgadzam się

Witam dziewczyny
ja dzisiaj z rodzicami w sklepie strasznie mi sie spodobały spodnie dresowe dla ciężarnych i jak tu kupić jak rodzice nie wiedza ze sie staram i ze sie przydadza na przyszłość wiec zaczelam ze mi sie podobaja mamie mowic i ze wygodne i ze pod bluzka nikt nie zobaczy ze to dla kobiet w ciąży itd. a ona mowi ze jak chcesz to kup :-) więc sie nie domyslila :-)

Pao jak ja bym chciała takie mandarynki mieć.... Te moje ekhmmm dwie planety Wenus mnie czasem dobijają...

A co ja mam powiedziec jak cieszko znalesc na nie gorset... mam 95D a jak bede w ciązy to ciekawe jakie wtedy beda ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Atan a czemu nie chcesz powiedzieć rodzicom, że się staracie???
My też nic nie mówimy bo nie chcę czuć presji i chcę uniknąć tego nieprzyjemnego tłumaczenia za każdym razem jak nie wyjdzie... Jak już będę w ciąży to będzie niespoodzianka i mam nadzieję, że każdy się ucieszy

Pao ja też mam mandarynki ale nie narzekam, nie mam problemu z kupienie ładnego biustonosza (mam koleżankę z dużym biustem i na to właśnie narzeka) a poza tym ja jestem bardzo wstydliwa i nie chciałabym, żeby każdy zwracał uwagę na moje (.)(.) im mniej rzucają się w oczy tym lepiej :-)

Ostatnia edycja:
nie chcemy powiedziec bo moi rodzice sa troche inni i jak by wiedzieli ze sie staramy to chcieliby nas namowic bysmy przestali sie starac bo uwazaja mnie caly czas za mala dziewczynkę a tescie by sie ucieszyli ale chcialabym zeby wszyscy sie w tym samym czasie dowiedzieli wiec zyje nadzieja ze szybko nam sie uda z fasolką :-)

No moja mama wie, że już bym chciała ale nie wie, że już działamy i cały czas mówi, że lepiej by było jakbym studia najpierw skończyła ale ja już jej powiedziałam, że dam sobie radę i dała spokój.

Niestety K dobija się do lapka i muszę oddać :-( jestem już uzależniona od Was!!! to jest straszne. Pewnie już dzisiaj nie będę miała okazji tutaj zajrzeć więc życzę wszystkim dobrej i owocnej nocy!!

Atan jak jeszcze przytyje w ciąży to będę nosić 95 E, teraz na razie wystarczy mi 85 DD, więc różnica spora.
Chociaż przyznać muszę, że nie mam jakoś problemu z zakupem ładnych biustonoszy. Na placu niedaleko mojego miejsca zamieszkania stanowisko z bielizną ma Ukrainka chyba i kobieta specjalnie ściąga duże rozmiary i to naprawdę ładne staniki za naprawdę niską cenę :-)

Pao ja Ci oddam cyckowy nadmiar bo ja chętnie bym się pozbyła...inaczej twierdzi mój facio.

Dzień bez zmacania mi cycków to dzień stracony.

Ostatnia edycja:
Hej:) wróciłam od znajomych, mój "stary" się położył "zmęczony" hehe :)
Sil, ja też coś twierdzę, że u grudniówek jest dziwnie. Takie mało "zintegrowane", nie tak jak tu u nas hehe:) i tak jakoś napiszę posta i idzie w eter, tak jakby każdy każdemu trochę wilkiem, no nie wiem. Ale może z biegiem tygodni się pozmienia :) tak czy siak my grudniówki :)
Widzę że wątek cyców się rozpoczął u Was hehe:) ja to mam takie nie całkiem małe, ale nie duże. 75B jest takie czasem ciasne, ale czasem w zależności od firmy też ok, częściej C kupuję:) także i ja mogę się poprzytulać do Ael :D
Dobranoc dziewczynki :)

reklama
Do góry