reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda mozliwe, ale wiesz jak trudno jest zrobic dziecko?? I ile razy trzeba sie z takim debilem przespac???? Fuj!

reklama
magda mozliwe, ale wiesz jak trudno jest zrobic dziecko?? I ile razy trzeba sie z takim debilem przespac???? Fuj!
Wiecie co ale chodzi głównie o sam fakt przespania się z tym gościem....no błagam....aż mnie się rzygać zachciało na samą myśl o tym....
No bo no sorry ale, która z nas by chciała kochać się dla samego faktu zajścia w ciążę z innym kolesiem, co na to nasza druga połówka? Któraś ze stron na pewno by zaoponowała takiemu poronionemu pomysłowi...

hej kobietki:-)
jesli chodzi o tego buca to nie zdarzylam wczoraj go juz poczytac:/ ale bym gnoja zjechala. czy ci faceci sa az tak walnieci ze musza sie oglaszac i takie bzdury na takich forach tworzyc?? masakra jakas. ja sobie nie wyobrazam isc z obcym kolesiem do lozka z powodu zajascia w ciaze. nawet jak bym nie mogla miec dzieci ze swoim ukochanym to pogodzila bym sie z tym faktem z trudem bo z trudem ale nie poszla bym z innym plodzic sobie dziecka. fuj az dreszcze mnie przeszly jak sobie o tym pomysle. moj facet by sie nigdy na to nie zgodzil raz ze on sadzi ze za zdrady powinni wieszac ludzi a dwa ja nie umiala bym juz spojrzec mu w oczy.. ale zmieniam temat tego pajaca... u mnie od rana pogoda masakryczna zimno wieje mocno i kurcze zaczyna padac.

witajcie kobietki :-)
dzis juz niestety do pracy wiec tylko sie witam , @ nadal brak ale za oknem nawet jakies sloneczko sie przebija :tak:
milego dnia zycze

Hej babeczki... jak tam u Was po weekendzie majowym??? Mam nadzieje, że miło spędziłyście czas... Że przytulanki były... i maj przyniesie nam nowe fasolinki :-).

Czy jakieś nowości sa? ktoś testuje na dniach? albo nowe fasolki sie pojawiły???

Pozdrawia Was gorąco!!!

Cześć dziewczyny z samego rana :-) u mnie chłodno.. za to ja obudziłam się z @, cholerstwo boli.. zaraz termofor na brzuch i będę leżeć dziś.. :-(

trzymam kciuki za testujące na dniach :-) &&&&&

Witajcie dziewczyny:-)

Wstałam a tu takie piękne słoneczko..wczoraj mój brat miał komunie i było szaro buro wietrznie i padał deszcz eh obrzydliwa pogoda..

u mnie 25 dc boli mnie tylko jedna pierś( lewa) po boku i brodawki.. ale to już mnie boli praktycznie od środka cyklu, już pisałam o tym wcześniej. Pamiętam że magenta pisała że niektóre kobiety tak odczuwają owulację ale u mnie to chyba jednak nie owulka przyniosła takie dolegliwości, @ mam dostać 7 maja więc zobaczymy ale nie chce się nakręcać bo jakoś nie czuje żebym zafasolkowała wiec to na pewno nie to...

Magda no czas najwyzszy u Ciebie na @ :) 45dni wow
Claudi to juz niedlugo jeszcze 3 dni, trzymam &&&

Kasia, strasznie długie masz te cykle, powinnaś się poradzić lekarza...

U mnie dziś było -3 stopnie. Masakra, w maju!! Na szczęście nic nie zmarzło na ogrodzie. Teraz temperatura dobija do 5. No szaleństwo po prostu, Bahama...

A ja mam nowy objaw :p pojawiły mi się guzki na brodawkach

reklama
Sil no jeszcze mnie nie przebiła :-D dziś idę zakupić termometr i będziemy się mierzyć :-D teraz już rozumiem dlaczego chcecie zaciążyć :-D mnie nie tyle co brzuch jak pochwa boli :-/, na brzuch przyjdzie czas pewnie :-D

Do góry