• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Brzuch mi przeszkadza :P:P Już się nie mogę w pałąk zwinąć :P
A co ja mam powiedzieć?!?!

Lovka kochana, nic tylko zacisnąć zęby i pięści i iść do przodu. Niech się mąż i szwagier nie boją przy babci robić nawet tych higienicznych rzeczy. Jak teściu mój wrócił po udarze ze szpitala, we dwójkę z moim go myliśmy, ja ubierałam pampersa bo jeszcze dobrze chodzić nie mógł i nie ma zmiłuj się. Tak to jest z chorą osobą. Zajmijcie się we trójkę normalnie, nie marudź że to faceci i przy babci się nie zajmą. Zajmą się i zobaczysz jak dobrze.
A co do kuzynki to bym jej wypomniała jaką czarną owcą jest w rodzinie, ale tak konkretnie i najlepiej przy rodzince większej. Spali się na miejscu i może ruszy łepetyną i wymieni stary olej w mózgownicy.

Oglądam z moim komedię polską "Jak pozbyć się cellulitu", wiadomo trochę babski film (nawiasem mówiąc bardzo fajny) a mój chłop to się przestać śmiać nie może z tekstów jakie lecą w filmie :-D
No i akurat przerwę mamy bo papu sobie robi to autentycznie mój wyszedł z pokoju i małe się rozkopało! Minutę do mnie dochodziło, że to kopniaczek jest :-D

reklama
ael no no ale fajnie z tymi kopniakami masz ;-)

No co wy dziewczyny spac poszlyscie?? jak was nadrobilam ;-) buntuje sie zostawiacie mnie same buuuuuuuu

Ostatnia edycja:
bo lovka ma byc Natalia a nie cezary :-p no dobra znalazlam to o tym czarusiu jakos mi sie schowal ten wpis;-) przepraszam ale powiem ze ladn imie fajnie mozna zdrobnic;-) ale wole maksymiliana bo ladnie pasuje z nazwiskiem ;-) a mi za to lovka nikt nic na moj sen nie powiedzial ;-) jest to troszke smieszne bo caly czas mowie sobie ze nic w tym cyklu nie bedzie bo nie chcialam sie nakrecac ... a teraz przez ten sen znowu zaczelam myslec a moze jednak bo p0oco by mi sie tak nagle snila coreczka??ja to mam jak zwykle niepotrzebnie nadzieje ;-(
to witam kasia natka;-)co tam u ciebie ??

widze ze poszly spac lub do facetow wiec milych przytulanek i milej nocy bede wieczorkiem raczej ;-)buziaki;-*

Ostatnia edycja:
Ja już jestem z powrotem ;-).
Ale zaraz zmykam spać bo śpiąca jestem a Ł już śpi :-p.
Lovka współczuję kochana. Chłopy też niech się biorą do roboty i ci pomagają. Będzie dobrze ;** A co do imienia to ładne imię mojej koleżanki brat ma na imię Czarek.
Więcej nie doczytałam i za bardzo nie mam na wet siły odpisywać.
Uciekam spać ;-).
Wszystkim mamusią życzę przespanej nocki bez żadnych niespodzianek od dzidziusiów :-) A działającym udanych starań i silnej armii ;-).
Dobranoc :**

reklama
Atan szczerze to nie miałam okazji z nią rozmawiać, a poza tym to nie wiem czy chciałabym ją prosić kolejny raz o to, żeby łaskawie przyszła. Nie to nie. Łaski bez!
Silm Cholernie ciężko jest! A co do tych paznokci, to też mnie to denerwuje! :D Ha...

Dziewczyny, co myślicie o imieniu dla dziecka, takiego jak CEZARY? Bo mojemu mężowi się podoba. Czaruś? Ładnie... a Wy jak myślicie?

mi sie tez bardzo podoba ale mojemu mnie:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry