• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Boże ile naskrobałyście :-) Powiem Wam,że chyba moja przyszła teściówka czyta to forum haha ;-) bo od pewnego czasu.. no ni cholery nie mam się o co przyczepić :-D wczoraj z racji tego,że grzeczna była dostała goździki :-) :-D

co do imion u Nas musi być na M. facet zapewne będzie Marcelem :-) co do dziewczyny podoba mi się Maja.. ale już jedna u M. w rodzinie jest :-( tak samo z Michałem.. już dwoje jest w najbliższej rodzinie.. ale o czym my gadamy.. ja się jeszcze nie staram :-D

co do wóżków, mnie się podobają te z dużymi kołami.. Mutsy się super prowadzi, ale jest strasznie ciężki. :-)

Magda może i czyta kto wie ? A dzisiaj zwrosla temperatura na 36.48 ale testy Owu negatywny wczoraj. A dzisiaj będzie jak zawsze po 17tej.. ale myślę że była w ten 9 lub 10 dc ale mogę się mylić..

Mam nadzieje że pękł i się zaplodnil bo wczoraj przytulanek nie było ale jak test owu negatywny to raczej nic by one nie dały... a i mam nadzieję że teściowa nie czyta:-)o 11 jadę na basen do darlowa a jestem w jaroslawcu

A gdzie nasze kochane ciezaroweczki z fluidkami???

Ostatnia edycja:
Hej kochane babeczki... jestem w szoku ile od wczoraj pisałyście.... tak się miło robi jak piszecie o wózkach, imionach...itd.
Nam podoba sie imie dla chłopca Wiktor, a dla dziewczynki Natalka. Przyznam że marzę miec syna. Może Bóg da!

Ja póki co obserwuje się... ale to mierzenie temperatury jest dołujące. Dzis 36,7. Także na wyższym poziomie nie jest!!! :-( Według mojego wykresu.

Docztałam chyba wszystko ;-) ...

Chciała bym poruszyc jeden temat... i chciała bym wiedziec jaki macie do tego stosunek. A więc chodzi i kwestie wiary i modlitwy. jak to u was wygląda? Nie chce żeby zrobiły sie tu jakies kłótnie ( bo ktoś jest wierzący a ktos nie...) tylko chce poznac jak to u was wygląda.

Ja osobiście wierzę, że Jeśli Bóg da, to będzie .... Miłego dnia wam życzę kochane.

Ja na 11 jadę z koleżanką na przymiarkę sukni ślubnej.. może jakieś fluidy ślubowe na mnie naśle :-)

Basati powiem, tak do Koscioła chodzę z M. tylko bo on i jego rodzina są religijni :-) wierzę w Boga, ale pewnie jak każdy o różne sytuacje mam do niego pretensje.. ale jak narazie mój Anioł Stróż dzielnie się spisuje :-)

Magda, tylko nie mierz, bo to pecha przynosi ponoć :) A może Twój jej nagadał i dlatego taka się zrobiła? Kto wie...

Co do wiary... Wierzę, ale bardziej w chrześcijaństwo niż katolicyzm, szczególnie w odmianie polskiej, bo to trzeba rozdzielić. Np ślub jest dla mnie na całe życie. Chodzę do kościoła w niedzielę i święta, teraz nie byłam, no bo leżałam. Kiedyś z mężem mieliśmy zwyczaj czytać po jednym rozdziale z Pisma Świętego, teraz jakoś zarzuciliśmy, a szkoda :)

reklama
Witajcie w ten przepiękny upalny PIĄTEK :-)Musiałam się logować z pięć razy bo za każdym razem mnie wywalało :/

Imiona to temat rzeka...
wink2.gif
Ja z moim Krzyśkiem zrobiliśmy dwie listy . Dla dziewczynki Róża , Maja , Monika , dla chłopca Igor , Dominik , Dawid ,Daniel .
W głębi serca chciałabym dziewczynkę bo już dużo tych chłopców u nas
wink2.gif

kwiatuszek
nie załamuj się , jak fasolinki nie ma to niedługo będzie
happy.gif

nic mi się nie chce a tu jeszcze 6 godzin w pracy ...

Co do wiary to wierze w Boga ale nie praktykuje , nie chodzę do kościoła jak nie czuje takiej potrzeby . O ślubie kościelnym też nie myślę jak już to cywilny a póki co żyjemy na kocią łapę i jest nam z tym dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry