• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena.. ani mi się waż :-D żadnych pozytywów ! ja chcę @ ;-) mogę wszystkich staraczek pozbierać @ ;-) żeby potem łatwiej zaciążyć :-D

taaak Ewika działamy ;-) przerywanymi i innymi czynnościami sexualnymi :-D

reklama
Zakładając, że przerywany to zerowa ochrona (niektórzy mówią, że środek anty buahahahahaaaa), to Magda się cihociemni i zaraz nam napisze, Olaboga, jestem w ciąży, co ja mam począć, olaboga (ale się cieszę, jupi, ale olaboga... Zobaczycie :P

idę od Was z wielkim fochem.. Magdalena ryczałabym strasznie.. ja chłopa wychować swojego nie mogę.. nie mamy kasy na dziecko ;-) piernicze wracam do tabletek po tym cyklu :-D nie na moje siły takie denerwowanie się :-)

Zakładając, że przerywany to zerowa ochrona (niektórzy mówią, że środek anty buahahahahaaaa), to Magda się cihociemni i zaraz nam napisze, Olaboga, jestem w ciąży, co ja mam począć, olaboga (ale się cieszę, jupi, ale olaboga... Zobaczycie :P

Sil myślę, że mogę się pod tym podpisać! :P:P

Aj Magda zawsze się tak mówi a potem się okazuje, że jakby nie dziecko to bylibyście dalej w "czarnej du...e" :P chcę przez to powiedzieć, że dziecko wszystko przyspiesza i w efekcie końcowym wcale nie jest tak źle jak się myślało na początku, oczywiście pod warunkiem, że gdzieś tam w przyszłości planuje się wspólną przyszłość bo jeśli to jest wpadka z byle kim to już gorzej ale w Twoim wypadku wszyscy wiemy jak jest więc byłoby OK ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteście wariatki.. ale w zeszłym cyklu też mnie tak straszyłyście ;-) więc żadnych fluidów i trzymania kciuków ;-) bajj idę z koleżanką tą sukienkę mierzyć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry