• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tyle napisałyście, że ciężko nadrobić :D Więc jeśli chodzi o kwestię wiary, to czarnej masy nie lubię. Ale nie generalizujmy... Więc tak to wygląda, że wierzę w Boga. Natomiast muszę przyznać się, że nie znoszę słuchać kazań księży na jakieś tematy o których on nie ma pojęcia w praktyce. Jak może nauczać jak postępować w małżeństwie jak on nie ma o tym pojęcia. Druga sprawa, to [ 'co łaska' ale... ] Trzeba przyznać, że są bardzo pazerni na pieniądze... A papież Benedykt odsuwa młodzież od kościoła... Gdzie Jan Paweł II bardzo ją do tego kościoła przyciągał.
Ślub kościelny miałam - owszem...
Chrzestną będę, i swoje dzieci też ochrzczę. Ja myślę, to to każdego indywidualna sprawa, każdy ma swoje sumienie i na Sądzie Ostatecznym będziemy się z niego 'rozliczać' :D

reklama
DZiewczyny ! Tyleeeeee stron miałam do nadrobienia.....Czytałam czytałam i w końcu skończyłam ! :-D:-D:-D hura :-D

Co tam u Was dziewuszki?:):):):) ja właśnie skończyłam obiadek robić... Jajeczko sadzone.... plus młode ziemniaczki i koperekkk MNIAM :D i oczywiście kefirek :)

W pon idę w końcu do ginekologa. Wróciła z urlopu i zapisałam się na poniedziałek........

Jeśli chodzi o ten temat ze ślubem to.. JA jeszcze jestem zaręczona i planujemy z moim ślub ale cywilny. Oczywiscie marzy mi się biała suknia ale zdecydowaliśmy że będzie tylko cywilny ..Może później kościelny jak nam się odwidzi hehehe

Smacznego:) obiadek - taki jak miałam wczoraj :-) Dzisiaj kopytka z sosikiem bo ziemniaczków trochę zostało :P ,
Ja to jak wieczorem próbuje nadrobić to zanim przeczytam to tu już kolejne strony dochodzą i tak w kółko :P

Hej dziewczyny, normalnie wczoraj coś mnie opętało i jak położyłam się na drzemkę o 18 to wstałam rano do pracy:sorry: ale tak smacznie mi się spało

Ale wczoraj zaroiło się od imion:-) ja zawsze dla chłopca chciałam Filip, ale mojemu mężowi się nie podoba:no: Gdzieś kiedyś słyszałam jak jakiejś aktorce strasznie podobało się imię Franek i tak chciała dać synowi na imię, ale jej mąż był nieugięty, więc wymyśliła sposób że dała mu kartkę pełną propozycji imion najgorszych jakie znalazła i wśród nich Franek, mąż nie miał bardzo wyboru i się zgodził...to dla tych które nie mogą przekonać męża:-D

Dla dziewczynki jeszcze nie wiem podoba mi się Liliana, Blanka, Alicja, Kalina,Lena
Mój mąż dla dziewczynki chce Madzie:-) Ewentualnie jak nie zgodzi się na żadną z moich propozycji to damy dziewczynce Magdalenka będę zdrabniać Lenka i już:tak:

Iwasek Fajny ten X-lander i nie taki tragicznie drogi. Bardzo mi się podoba:-D
Pięknie mnie wkręciłaś do historyjki. Dziekuję:-D
Basati ja wierzę w Boga,chociaż do kościoła mam wiele zastrzeżeń, modlę się o zdrówko dla mojej dzidzi i nie tylko, zawsze miałam z nim dobry kontakt:-) jeśli coś się dzieje dobrego lub złego myślę że człowiekowi jest łatwiej jeśli w jakiś sposób sobie to tłumaczy, że tak miało być, czemuś miało to służyć, tak chciał Bóg....być może tak jest, a być może nie....nie dowiemy się tego:-)
Sil tak mówią że przerywany to zerowa ochrona, a my kochaliśmy się właśnie tą "metodą" prawie rok, i teraz jak zdecydowaliśmy się na dziecko to chlup za pierwszym razem, więc może jednak jakoś działa

kurcze tak czytam te wasze propozycje imion... i widze ze ludzie to mają jednak różne gusta i guściki. Przyznam ze Filip tez mi sie bardzo podoba...

a tak poza tym,,, gdzie magenta? gdzie pok? gdzie iwasek? gdzie asiol? tak żadko teraz tu was widzę... co u was???

Ostatnia edycja:
Sil to czekamy na to zdjecie niecierpliwie!!! oby zadzialaly te twoje fluidki :tak:
Basati co do dziewczyn to mag i IWASEK pojawialy sie ostatnio, chyba nawet wczoraj i wszystko ok ale martwimy sie o pok :-( wogole jej nie widac nigdzie juz dluzszy czas a z Asiolkiem to tez sie zastanawiam...

Witam was gorąco :-).
Ja już dziś po jazdach i coś mnie mdli i zrobiło mi się słabo w samochodzie i instruktor już wracał.
A teraz wcinam jajko na miękko i odpoczywam :-).
Co do imion to my już mamy parę wybranych dla dziewczynki i chłopca i zobaczymy co z tego wyjdzie ;-).
Ja do kościoła nie chodzę, jedynie np. ślub, komunia itp. Jakoś tak nie przepadam za chodzeniem do kościoła dla mnie to bardziej jest popis i pokazanie ja chodzę to wierzę w Boga a ty nie to jesteś zła itp.. ;-)
Basati pewnie te co działają to są teraz na łonie natury ze swoimi facetami i działają.. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry