• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zdjęć Wam nie pokażę, bo nic na nich nie widać :P To znaczy wszystko jest osobno i ja mało tam widzę, pewnie dlatego, że nie widziałam monitora, mąż mi tłumaczył co jest gdzie. Ale jego mina, jak w końcu zobaczył nasze 58 mm cudu bezcenna :)
A ja idę spać, bo padam na nosek

Witam, ja cały dzień się czułam wspaniale do tej pory... :/ najadłam się czereśni, potem teściowa zrobiła koktajl z truskawek no i dopadły mnie nudności :( najgorsze jest to, że nie chce mi się wymiotować tylko mnie mdli chyba wolałabym się wyrzygać 3 razy z rana i mieć spokój niż tak cały dzień co chwilę coś mnie dopada :( do duu...yyyy!!! Ale czego się nie znosi dla maleństwa?

Hej Sorki że dopiero teraz ale w ośrodku coś nie tak z internetem i tylko telefon dał radę w końcu otworzyć forum... a fluidki zabieram te niebieskie:-) a ja po basenie chodzilam i się spieklam od slonka a mąż jak rąk wygląda cały bo bez koszulki chodził:-) magdalena o co chodziło z tym tzn do czego miał być? Do sukni czy co?bo nie skumalam.
Trzymam kciuki by @ jutro nie przyszla chyba że ma przyjść klari?

Kuzynka przyszła ;) Wreszcie... ale musiałam jechać po księżniczkę na drugi koniec miasta ;D Eh no trudno! Mężuś mój chce kupić AUDI A6 KOMBI, rodzinny. I jutro jedziemy oglądać go ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry