• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No kwiatuszq trzeba czekać bo 18dc to zawczesnie na test ale myślę ze za 6 dni owulka raczej była wcześniej choć zobaczymy co w poniedziałek powie ginekolog bo miałam być w czwartek ale wyjechałem na krótki urlop a że będę w przychodni to sie jakoś wcisne bo też pracuje w służbie zdrowia:-)a idę do kardiologa bo puls mam niski około50. Miłego dnia kochane tu prawie net nie chodzi...

reklama
Może zaraz Ł wyciągnę nad wodę bo w mieszkaniu to strasznie jest.. Jutro jedziemy z moją rodzinką nad rzekę to sobie nogi chociaż pomoczę bo tam jest woda najwyżej po kolana ;-). Ale dobre miejsce dla dzieci :-).
A @ nie ma jeszcze i jak na razie się na nią nie zapowiada.

Hej dziewczyny

u mnie 29dc i @ nie ma chociaż wczoraj zaczął mnie boleć brzuch i nic...jutro rano zatestuje ale jakos przeczuam ze I krecha bedzie i @ się po prostu spoznia.
Tak tez miałam w lutym ze pierwszy raz cykl trwał 33dni jak zawsze 28 a @ była bardzo bolesna i obfita moze byc tez tak teraz chociaz ostatnie trzy cykle miałam 29dniowe...zobaczymy, oprócz tego ze mnie wczoraj bolał i dzis brzuch tak trochę to żadnych objawów na nic nawet na @....

a ja dzisia w tym upale pograłam w siatkówkę plażowa przez 3h i teraz jestem wymeczona po prysznicu i nawet mi się nie chce obiadu robic ech...

klari trzymam kciuki za jutrzejszy tescik...:)

Hej kobietki:)
Trzymam kciuki za testujące i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
My siedzimy na działeczce u "teściów" i ja się lenię a moje szczęście bawi się w ogrodnika. Oby tylko nie zaczął przesadzać...:-D

Sprawdziłam i już mi się 1 dzień spóźnia @ ale zobaczymy jutro co będzie.
Jak na razie uciekam bo mój się już puszy, że cały czas siedzie na internecie :-p

Witam, ja dopiero teraz mogłam do Was zajrzeć bo od rana szał zakupowy (urodziny teścia i szwagra) a potem szkoła, wróciłam o 20 i jeszcze pare rzeczy na jutro do szkoły do zrobienia i teraz już sobie siedzę i wcinam czereśnie...
Klari testuj jutro bez dwóch zdań i melduj nam co i jak... Trzymam kciuki no i przesyłam fluidki!!! ~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam bardzo porannie

kot o 7:20 postanowił się doprosić o jedzenie a że juz i tak musiałam wstac to poszłam do wc na siku i zrobiłam test,spodziewałam się I krechy no i była ale po 2 minutach pojawiła się też II krecha słaba ale gołym okiem widoczna:)

podsumowując:
test 7:30 rano w 30dc ( dzien spodziewanej @)
wynik:II krechy
wniosek: chyba jestem w ciąży
objawy: brak

niby sie cieszę ale jestem sceptyczna wiec powtórze test we wtorek, a jutro skocze moze na bete i zobaczymy co dalej
prosze o trzymanie kciuków nadal:):)

po tescie w 26dc do którego byłam przekonana ze jestem w ciązy totalnie zwatpiłam i nastawiłam się na dzisiejsza jedną krechę oczywiscie z mozliwoscią drugiej ale i tak jestem w szoku....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry