• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan mam nadzieję, że nie przyjdzie jak na razie jej nie ma i ma tak być ;-).
Widzę, że tu nadal cicho :-p.
Dziś chciałam kupić test ale Ł mni powstrzymał i powiedział, że jak do jutra się nie pokaże to jutro kupimy :happy2:.
Kwiatuszek nie no może jednak się udało. Jak @ nie ma na razie to jeszcze jest szansa ja trzymam mocno &&&&&&&&. :happy2:

A ja mam takie pytanie bo idą wakacje i kobieta w ciąży nie może się kąpać w jeziorach itp.? Jak tak to można wejść chociaż do wody tak po kostki.?

Klari trzymam kciui, żeby @ nie przyszła
a przy kąpieli w wodzie to chodzi o to,żeby sfera intymna nie złapała bakterii, podobnie jest z kapielą na basenie
ja zawsze coś złapie na basenie dlatego teraz sobie odpuszczam

a teraz Was żegnam, wybywam na weselisko :)

Dziewczyneczki ja to jednak potrzebuję pomocy :-( z tą temp. to nie wiem kiedy mierzyć :-( mam dość nietypowe godziny pracy i nie mogę mierzyć np. codziennie o 7-mej :-( a o różnych godzinach to podobno nie wskazane :-( kiedy mogę mierzyć temp. żeby była wiarygodna? :-)

Truskawcia ja jeszcze nigdy nie mierzyłam temp ale z tego co dobrze pamiętam to dziewczyny mówiły, że najlepiej o tej samej porze i przed samym wstaniem. Nie pamiętam która mówiła, że ma termometr który zapamiętuje ostatnią temp i ma tak że się budzi bierze termometr i zasypia bo ma też w nim, że jak zmierzy to pika odkłada go i idzie dalej spać.

Kto wymyślił upaaaał?!?!?!?!!?!?!?! Na szafot z nim!!!!

Idę zawlec się do Rossmana a tak mi się chce... przynajmniej dzieciątko namiętnie mamusię pokopało przez 2 godziny dziś :-D

p.s. Kwiatuszku a może jednak :-) &&&&&&&&&&

hej dziewczyny szlajalam się na plarzy bo kupilam sobie nowy stroj kapielowy bo w starym się (-)(-) nie mieściły i się troszkę więcej na czerwono opalilam a wieczorem mamy ognisko:-) klari trzymam &&&&&&& by nie przyszla!! A ja tych temperatur nie kumam ale myślę że Owu już była wiec czekamy teraz ... a co do termometru trzeba o tei samej godzinie ja też tak robię śpię przebudze się zapiszczy i śpię dalej a jak się go ponownie wlaczy to pokazuje ostatni pomiar i gotowy po chwili do użytku a kupilam najtanszy elektroniczny nazwa Intec .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry