• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael- mówię Ci chłopak na pewno w Tobie rośnie ;-) a jak córa, to pewne będzie żywiołowa jak mamusia :-D Testować to się trochę boję he he ale jeśli będę to pod koniec tygodnia :-) Cycole, to hmm… powiedziałabym, że pobolewają :-) nie można tego określić, że mnie bolą (normalnie w tym dc- 26- nie powinnam móc ich dotknąć) bolą mnie jedynie od góry i po bokach :-)

Kasia- to 26 dc. (zwykle cykle mam 29 dniowe, tylko w poprzednim miesiącu mój cykl miał 25 dni) termin @ mam tak na 9/10 czerwca :-)

Big!!!! Ale słodziak :-D aż chciało by się Ciebie po brzuszku pogłaskać- taki zachęcający :-D

reklama
Jak to Aerleda, pokazuj! Ja lubie ogladac kazde brzuszki. Nie daj sie prosic.
Wogole jest wysyp ciezarowek, ide ulica i co rusz kobieta zbrzuszkiem. Fajnie tak!
Dziekuje dziewczyny za komplementy.
Dzis np fatalnie sie czulam, nogi puchly, ja jakas nie tego. Ale ogolnie to dobrze mi w taka pogode. Zobaczymy jak dalej.

big śliczny brzunio ;-) mam podobny a bez fasolki ;-P ale ze mnie grubasek;-)
ael ja chce twoj brzuszek zobaczyc ;-) daj fotki;-)
Truskawcia powiem ci ze w sumie sie nie monitoruje ale kazal mi przyjsc wtedy po tym tescie ciazowym co by;ly 2 kreski po 10 minutach i okazalo sie ze przyszla malpa i nie mogl zrobic wymazu i kazal przyjsc za tydzien a ja po tygodniu nie moglam bo mnie nie bylo w poznaniu wiec przy okazji poszlam dzisiaj i mowie zeby sprawdzil czy pekl a on patrzy i mowi ze jeden tak a drugi nie ;-) i zmierzyl go ale nie spytalam ile ma urosnac ani tak mniej wiecej wiec musze dokupic testy owu ;-P dzisiaj mi zato znowu temperaturka podrosla wiec by sie zgadzalo ze sie znowu owulka zbliza bo tamten pekl przedwczesnie owiedzial bo w 8 lub9 dc powiedzial wiec mam nadzieje ze jeszcze anuz na rocznice slubu sie uda boze w sumie sie ciesze ze nie czekam tylko na @ tylko w 20 dc czekam na owulke ;-) a teraz wracam do pracy bo nic pozadnie nie zrobilam obijam sie strasznie;-)

big śliczny brzunio ;-) mam podobny a bez fasolki ;-P ale ze mnie grubasek;-)
ael ja chce twoj brzuszek zobaczyc ;-) daj fotki;-)
Truskawcia powiem ci ze w sumie sie nie monitoruje ale kazal mi przyjsc wtedy po tym tescie ciazowym co by;ly 2 kreski po 10 minutach i okazalo sie ze przyszla malpa i nie mogl zrobic wymazu i kazal przyjsc za tydzien a ja po tygodniu nie moglam bo mnie nie bylo w poznaniu wiec przy okazji poszlam dzisiaj i mowie zeby sprawdzil czy pekl a on patrzy i mowi ze jeden tak a drugi nie ;-) i zmierzyl go ale nie spytalam ile ma urosnac ani tak mniej wiecej wiec musze dokupic testy owu ;-P dzisiaj mi zato znowu temperaturka podrosla wiec by sie zgadzalo ze sie znowu owulka zbliza bo tamten pekl przedwczesnie owiedzial bo w 8 lub9 dc powiedzial wiec mam nadzieje ze jeszcze anuz na rocznice slubu sie uda boze w sumie sie ciesze ze nie czekam tylko na @ tylko w 20 dc czekam na owulke ;-) a teraz wracam do pracy bo nic pozadnie nie zrobilam obijam sie strasznie;-)

Atan ajk dobrze pójdzie będziesz miała bliźniaki, z tym, że jeden starszy o 12 dni :)

Witam. mogę się pochwalić dzisiejszą betką, wynik 4386 mIU/ml, w/g norm jest ok 5 tydzień ( o ile dobrze to interpretuję):-) jutro rano pędzę do ginka

Klari poczekaj, może jeszcze za wczas;-)
Magdalena ja oglądałam X-factor:-) podobał mi się wybór widzów
Soglam widze drugą krechę:-D taka jak moja pierwsza, każda następna była lepsza i wyraźniejsza. Najważniejsze że Michał nie wygrał:-p
Magneta nie wiem co powiedzieć, przytulam mocno, to musi być zawód:-(ale będzie dobrze, patrz w przyszłość. Wspaniały facet obok Ciebie, niedługo bejbik też się pojawi;-)
Paluszek piękny duży +. Gratuluję kochana, też będę lutówką:-D
Big ha ale boski brzusio......zazdroszczę pocichutku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry