• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej ponownie :-)
Nie robiłam testu bo jakoś tak nie chcę jeszcze. Też jak wróciłam z jazd po 13 to o 14 się położyłam i wstałam po 17 i poszłam do babci.
Może jutro zrobię ale raczej nic nie będzie bo dostałam wieczorem jakiś plamień takich jasno brązowych jak miałam zawsze na koniec @ tak, że czekam do jutra i idę się na piątek zapisać do gina jutra.

A i działo się coś ciekawego.? U kogoś widziałam, że fasolka się pojawiła.?

reklama
soglam ja nie dziekuje ja sie tylko ciesze ;-) i szeroko uśmiecham ;-)
Soglam ma fasolke ;-) vanilia ladna bete ;-)i paluszek ma fasolkę ;-)

Soglam powodzenia na rozmowie o prace ;-)trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&& by wszystko bylo po twojej mysli i ze jesli ja chcesz to ja dostaniesz;-)jesli ci sie tam spodoba;-)

Fifka...ja Cie chyba myslami przyciągnęłam...oj tyle razy tu Cię przywoływałam...fajnie ze jesteś, jeżeli u mnie wszystko dobrze się rozwinie, to duża część fluidków pójdzie do Ciebie:) no i do Kwiatuszka:) tak obiecałm:)

Ael dziękuje za wyczerpującą odpowiedź! No to szkoda, że taka obrażalska z niej... Przecież zwrócenie uwagi to nic strasznego mogła Wam napisać, żebyście się wypchały i tyle :P:P:P::P A nie od razu śmiertelnie się obrażać!!!
Kurcze, że ja też przegapiłam te wpisy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry