Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co ja nie mam zamiaru tego spieprzyć zobaczymy co będzie dalejBralam duphaston przez 10 dni. I w ostatni dzien jak mialam brac to @ przyszla i nie wiedzialam co zrobic i wzielam jeszcze tago duphka i przestalam krwawic, ostatniej tabletki juz nie wzielam. ale zamiast @ mam plamienia teraz.
malwinka ale to wszystko romantyczne, on tez cie kocha, nie spieprz tego!!!! Po 7 latach nie wraca sie tak szybko, po 7 miesiacach moooze, ale nie po latach!!!
Bralam duphaston przez 10 dni. I w ostatni dzien jak mialam brac to @ przyszla i nie wiedzialam co zrobic i wzielam jeszcze tago duphka i przestalam krwawic, ostatniej tabletki juz nie wzielam. ale zamiast @ mam plamienia teraz.
malwinka ale to wszystko romantyczne, on tez cie kocha, nie spieprz tego!!!! Po 7 latach nie wraca sie tak szybko, po 7 miesiacach moooze, ale nie po latach!!!
Mój mnie ciągnie już do łóżeczka ale ja jak narazie nie mam ochoty jeszcze się kłaść.a ja nie wiem czy będę jutro testowała... dziś zrobiłam i jest I (ale popołudniowy mocz)
mój małż zauwazył, że mam większe piersi, takie nabrzmiałe...ciekawe co? ja w sumie sama nie wiem...
a jak się ma te plamienia przed @ i ten niski progesteron to co to oznacza dla takiej staraczki jak ja?
Martusia91 ciesze się, że tak wyszło ... powodzenia i miłego godzenia się, to w kłótniach jest najlepsze![]()
ooooo tym milej witam, mamy tutaj mały wrocławski gang, a właściwie mafięjestem z Wrocławia