Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Właśnie, właśnie, tyle osób miało testowac, a tu cisza;/ czekamy na dobre wieści!!cześć Kochane
witam nową Staraczkę z Wro:-)
faktycznie gangWRo się rozrasta
oczekująca pewnie jest tak jak piszesz,laski zaczepiają przechodzące baby i wciskają im ulotki o BB
Hehe;p
amalfi moze Ci sie @ rozkręca?? tylko powoli przez to że duphka brałas?
w każdym razie obserwuj te plamienia bo może one wcale nie okresowe?
Bigchild to jutro powinnaś zrobić test,jesli wyjdzie druga krecha to bierz dalej luteinę.
a pewnie płacz/nerwowość może być przez lutkę
a co Wy wszystkie takie Cykory....żadna testu nie bedzie robić..![]()
normalnie dyskryminacja ;p tylko jak nas opuścicie, to zostanie Was garsteczka ;-);-)
Walne jakis monolog ty sie o mnie nie boj hehe, bedziesz miala co czytac, ja nadala przed @ oficjalnie wiec wszystko mnie w......a!!!! Bylo widac chyba dzis ;-). do zobaczenia na gg
Hejhej witam z rana!Dzień Doberek
Ja już w pracy i chyba czas na jakąś małą czarną z mleczkiem bo jakaś senna jestem,za oknem tez nieciekawie.Dzisiaj już wtorek,jeszcze tylko jutro i tydzień pracy z górki;-)
A jaki dzionek zapowiada się u Was?? :-)
Ja juz robiłam test w zeszły piątek, czyli 30 dc.... Fakt ze po odstawieniu tabsow ostatni cykl byl cos koło 35 dni.
Ale kurde od mojej domniemanej owulacji po 2 tyg powinno byc krwawienie albo pozytywny test i nic.
Totalne zero.