Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba jest jedyne wytłumaczenie..bigchild 14 dni fazay lutealnej to raczej test powinnien juz pokazać wynik pozytywny jelsi bylabyś w ciazy.jak przeglądałam kieydyś wykresy ciążowe to tak u ponad 80% kobiet ciąża wychodziła w 12-15 dnia fazy lutealnej...
może owu Ci się przesuneła??
Eh ten listopad jest zwariowany dla naszych cykli;p ale może będzie owocny...u mnie też w tym cyklu jakieś cuda się dzialy....dostałam @ po 35 dniach,wiec cykle mam długiee,dobrze,że ją juz dostałam,bo wiem na czym stoje,ale po odstawieniu duphastonu,który bralam przez 10 dni to @ przyszła dopiero 8 dni po.
wiec bigchild może Ci się coś popierniczyło w cyklu...
ja wolę brać dupkha.bo mierzę temp i przynajmniej mam wyniki prawdziwe,bo luteina podnosi temp więc bez sensu jest mierzenie temp.kiedy się bierze lutke
Hmm jak biore luteine to okresu nie moge dostac? Z tego co pamietam to X lat temu jak bralam luteine to juz po kilku dniach pojawila sie miesiaczka, ale wiem na czym polega mechanizm luteiny ze dopiero gdy progesteron spada po odstawieniu to pojawia sie krwawienie, no chyba ze ono ma juz sie pojawic to bez wzgledu na lutke ono się pojawia.
wogole nie licze na ciąże, czekam tylko bo chce zeby mi sie wszystko unormowało.
Tyle kobiet ma problemy z cyklami bezowulacyjnymi, z torbielami, z nieregularnymi cyklami, że boję się ze i mnie to dopadło i będę się meczyć miesiącami.