reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków i nadziejowe fluidki ;)

AEL dziś mnie troche brzuch boli ale odbieram to za dobry znak bo to oznacza ze pęcherzyki pękły.... dziewczyny a jak ja sie wczoraj stresowałam.. mojemu M tak mocno sciskałam reke ze myslałam ze ją złamię.... a zabieg był bezbolesny i szybki.... szybki zabieg i szybkie wyłożenie kasy :/ na obróbkę nasienia czekaliśmy ok godziny i to czekanie było najgorsze....a przedwczoraj robiłam sobie zastrzyk w brzuch .... o masakra!!! nienawidze zastrzyków i w dodatku sama musiałam sobie zrobic..... ile ja przy tym zdrowasiek odmówiłam to na palcach obu dłoni napewno nie da rady policzyć.... chyba prawie cały różaniec....

Magda ja ostatnio rzadko zaglądałam a tu widze ze chłopu cos na głowę padło.... co on z mamusią bedzie spał i spędzi resztę swojego życia? dobrze ze troche odsapniecie od siebie bo taki okres dla facetów jest okazją do przemysleń i do rachunku sumienia...trzymam kciuki i wierze ze wszytko skonczy się happy end-em :*

AKKA dziękuje za kciuki.... widze ze jestes nowa starczką i od razu się udało?? gratulacje ;)

Hejka :) widzę, że dość dużo zmian w życiu naszych dziewczyn :) Magda i Mag- trzymam kciuki za stanowczość i zdecydowanie :)
Rasta- trzymam kciuki &&&

A ja normalnie prawie kończę ten wstrętny remont. Dziś wypłata męża- i jedziemy po listwy i płytki. Nasz pokój gotowy, ale póki korytarz nie będzie skończony to wiecznie będzie się nosić kurz itd.
Już nie mogę doczekać się wakacyjnego wyjazdu nad Białe. Jeszcze 2,5 tyg :)

Donia: jeżeli dobrze myślę i chodzi Ci o tort, w którego skłąd wchodzą bezy, masa chałwowa i czekoladowa i biszkopt, to ja korzystałam za 1 razem z tego przepisu: http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/desery/placek_chalwowo_bezowy, robiąc drugi raz zrobiła ciemniejszą, intensywniejszą masę czekoladową i ją dałam pod bezy, a na nie jasną, a na wierzch dałam samą czekoladową i zamiast migdałów starłam zmrożoną czekoladę gorzką :) było pyszne i uprzedzam wykonanie go pochłania mnóstwo czasu... ale efekt, jeśli się uda- super :) a i bezy nie robię sama0- tylko kupuję :) najlepsze z danCake

Ostatnia edycja:
Cześć :happy2:.
U mnie też pogoda do dupy cały czas pada.. Wczoraj odebrałam wyniki matur i zdana. :-) Dobrze mieć już to za sobą.
Widzę też, że się forum trochę ruszyło i nie dam rady nadrobić.

Doniu co prawda nie ja polecałam ale tu masz przepisiki do gwałtu :-D
- Przepis 1
- Przepis 2

Przepisy wydają się proste i bez żadnych udziwnień :-)

A ja dziś to zjadłabym konia z kopytami, na razie od wczoraj zamawiamy jedzenie na telefon by coś zjeść, bo nawet nie mam jak gotować i zamówiłam sobie wieeeelką pizzę salami, aahhh nie mogę się na nią doczekać :-D

reklama
Do góry