reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam jestem tutaj nowa mam mały problem ostatni raz miałam okres 9kwietnia do tej pory nic od 2 tygodni mam biały śluz i pobolewa mnie w lewym jajniku temperatura w pochwie o 6 rano przez jakiś miesiąc mam 37,5 nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie mi błagam.

sloneczko20 a robiłaś test ciążowy??? Bo jeśli robiłaś i wyszedł negatywny, tzn. że powinnaś natychmiast iść do lekarza....

słoneczko witaj!
Właśnie robiłaś test? od kwietnia to bardzo długo!!!:shocked2:
malutka...małych słoiczków nie robię ale jak najbardziej jednym Cię mogę obdarować:-)

słoneczko to może być tylko lekarz i to szybko!!!!! Takich spraw nie należy bagatelizować!!!

Trudno stwierdzić... masz jakieś zaburzenie miesiączkowania... na Twoim miejscu poszłabym z tym dość szybko do ginekologa... bo wiesz od kwietnia to troszkę czasu minęło...

Słoneczko testa zrób prędko albo leć na betę, a jak niuc nie wyjdzie to do gina jak najszybciej. Trzy,a, kciuki żeby to jednak była fasolka :)

Oooo......doczytałam jak już poszła moja odpowiedź - Słoneczko biegiem do gina się umów.

reklama
witaj Słoneczko idź jak najszybciej do gina tak jak dziewczyny mówią i niech sprawdzi co jest nie tak i ci pomoże :happy2:. Na pewno będzie wszystko dobrze

Do góry