Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wyrocznia? To za dużo powiedziane, wyrocznią jest tutaj Pok, Amalfi albo Jaga ale ich nie ma i nie ma. Ja po prostu jestem oczytana i co trafię na jakieś pojęcie muszę poczytać a ze staraniami dużo się dowiadywałam.Ael a wy się długo staraliście? Pamietam, że to twój drugi raz, bo pierwsza ciąża była bio, ale zanim ta bio była to długo prbowaliście?
Bo Ty to dla mnie niemal jak wyrocznia jesteś ;-) wszechwiedząca... hehe![]()
albo jeszcze mam fasolkę po bretońsku :-)Madziu placki na potaszu z warzywami, mięskiem i sosem to jest coś jak kebab po domowego, tylko te placki nie są typowymi chlebkami. To jak takie okrągłe placki pieczone przez beduinów, arabów na gorącym kamieniu. Robi się w plackach kieszonkę i tam wkłada co się chce.
Zobacz załącznik 371922
Bierzcie i jedzcie, narobiłam tego w ciula jak dla pół garnizonu wojskowego. Jeden taki placek i jest się najedzony na kilka godzin.

Nie to nie! Pocałuj się... w nosekAel, ja po ogromnej porcji frytek ze śmietaną nie mam już ochoty na nic heheh![]()