reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
tak, chodze prywatnie - wizyta 80 zł. u mnie to juz 11 cykl... :-( ale mam nadzieje, że to juz ostatni - oczywiście bez spinania się ;-) bardzo liczę na ten weekend owu teraz, chciaż cała sobotę będę w pracy, ale co tam pomolestuję trochę mojego z rana i później całą niedzielę hehe

Dziewczyny...umieram... tak się chwaliłam ze objawy niemal mi ustąpiły a dzisiaj latam do łazienki raz za razem... nie więzłam rano dupka bo boje się ze zaraz pójdzie do porcelanowego buddy... i wciąż czekam na poprawę bez skutecznie... zjadłam lekki obiad i teraz leżę żeby to się w żołądku ułożyło. POTWORNE NUDNOŚCI!!

A wczoraj tak się zdenerwowałam na teścia ze gdyby nie mój mąż który wrócił pół godziny później, przepłakałabym cały dzień. Rozmawialiśmy z ciocią (siostrą rodzoną teścia) na temat tych naszych relacji i mnie załamała... stwierdziła ze nie mogę iść po macierzyńskim do pracy tylko muszę zostać na wychowawczym bo jak oddam dziecko teściom to mi je zniszczą... Dała nam kilka wytycznych jak odciąć pępowinę teściów (bo mój sobie z tym dobrze poradził, gorzej z nimi) więc teraz mieszkamy ściana w ścianę jak pies z kotem, bo? Zabieram im syna... najśmieszniejsze jest tylko to że to oni namawiali nas na ślub mimo ze ja chciałam poczekać... więc mają co chcą.

Ja chyba dzisiaj odreagowuje wczorajszy stres....

monis87 wiem, że strasznie czekacie na tą dzidzie i w żadne słowa Cię nie pocieszą, ale będę trzymała kciuki aby teraz się udało... :blink:

No ja płace za wizytę 120 zł a jak robi cytologie to 150 zł :-(

Uda się, kiedys na pewno :-) ja też sie dziś koszmarnie czuję - tak mnie potwornie głowa boli, że aż niedobrze mi jest. chyba znów migrena, bo tym emocjach wczorajszych...

a czy któraś z was miałam może problemy z migreną? bo zastanawiam się jak to jest później w ciąży. słyszałam, że generalnie lubi sie nasilać w tym okresie...

Mijenko ja czytam SAGE O LUDZIACH LODU - 47 tomów :-) też polecam :-)

reklama
Oby, mam nadzieję, że już faktycznie niedługo... :-)

A zafasolkowane dziewczyny powiedzcie jak wasi mężowie zareagowali na wieści od was, że zostaną niedługo tatusiami?

Do góry