• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Te albo podobne płytki oglądałam jak robiłam u siebie remont. Zdjęcia nie oddają ich piękna;)
Ja w końcu zdecydowałam się na ciemniejszy róż z szarością.

Haha nie lubię takich myszek wyposażonych w więcej niż dwa standardowe przyciski i rolka.

Testuję 10-11 sierpnia . a co z tymi suwaczkami ?

reklama
O Ty!! normalnie terror, jak nie Ael, to Mijenka, jak nie Mijenka, to Dziura...

jaka mijenka??? a co ja znowu takiego zrobiłam??? :szok:
w ogóle to dzień dooobry:-D
muszę się pochwalić:cool2: podpisałam dzisiaj umowę z urzędem pracy o pożyczkę szkoleniową, jutro przeleją mi pieniążka na konto a w poniedziałek zaczynam szkolenie:-D

i oczywiście witam nową staraczkę:-D

Olcia wchodzisz w ustawienia (na saaamej górze w prawym rogu) później w kolumnie na dole masz "Moje ustawienia" i "edytuj sygnaturę" i tam wklejasz kod.

Dziewczyny moge wziąć paracetamol jak bardzo boli? Bo oszaleje...........

Olcia wchodzisz w ustawienia (na saaamej górze w prawym rogu) później w kolumnie na dole masz edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod.

Dziewczyny moge wziąć paracetamol jak bardzo boli? Bo oszaleje...........

Paracetamol możesz, ten lek można w ciąży brać. Poczytaj jeszcze ulotkę jak coś.

Dziewczyny powiedzcie mi jak mogę zmienić nick... BARDZO PILNA SPRAWA

Sama nie zmienisz, musisz skierować się z tym do głównego admina forum z zapytaniem czy on ma takową opcję w ustawieniach forum.

reklama
Na apapie jest napisane że trzeba skonsultować z lekarzem, ale poczytałam na internecie że można wziąć jedną...

Malutka co jest? :confused:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry