• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no a apap jest na paracetamolu. Wiem, że na pewno ibuprofenu brać nie można. Jutro już wizyta u dentystki... dzisiaj muszę się jakoś poratować... Ja pie*dole... wczoraj nic się nie działo a dzisiaj taki ból...

Cześć dziewczynki.... :-)
Większości z Was wysłałam wiadomość na priv, abyście wiedziały o co chodzi i kim jestem... :tak: Mam nadzieje, ze zrozumiecie... :-)

Ael tak jak napisałaś na priv nic zrobić nie mogą... ale rozumiesz, ze wolę aby tego nie było.. bo to nasza tylko sprawa...

Postaram się odezwać później, a jeśli nie to jutro jestem od 8 :-)

Ostatnia edycja:
osz kurde! juz zaczyna mnie to wszystko denerwowac! od tygodnia robie test na owu i od tygodnia mam 2 kreski jedna jasna, duga ciemna...jak to jest mozliwe, ze ciagle mam tak samo! :angry:
pierwszy test robilam w poniedzialek 18. 07, potem sroda 20.07, piatek 22.07 i dzis i caly czas to samo:confused:

czy to moze oznaczac, ze w miedzy czasie mialam owulacje, czy moze ja jej w ogole nie mialam:-(:-(

a temp niska 36,4, mierzona jednak w ustach (bo tak robilam od poczatku cyklu)

Mijenka to zależy... pierwszy film był beznadziejny... drugi nieco lepszy ale też bez rewelacji a trzeci był w ogóle nawet dobry (inny reżyser)! Nawet mojemu M się podobał bo wyciągnęłam go do kina! Ale filmy tylko i wyłącznie po czytaniu książki bo jak człowiek nie zna całej kompletnej fabuły to jak to mój powiedział "człowiek robi się jeszcze głupszy niż przed obejrzeniem"

Milia jest taka możliwość... a temperaturę mierzysz cały czas czy tylko dzisiaj?

reklama
miliaa ja już Ci pisałam że testy owul należy robic dzień po dniu, dwa dni przerwy mogą spowodować, że przoczysz owulację i byc może tak właśnie było teraz
a jeżeli nic nie wyjdzie w tym miesiącu to kup bardziej czułe, np Acon, opne wykrywają nawet małe skoki LH

fifka pracetamol oczywiście możesz wziąć, ale nie codziennie. Pójdziesz jutro do dentysty to się dowiesz co i jak, a dziąsło spuchło? Jak Ci zaporponuje RTG to też bym bardzo nie oponowała, bo to promieniowanie niewielkie, co prawda w pierwszym trymestrze lepiej nie ale....
były taie badania, że kobiet w ciąży musi mieć 600 prześwietlaną miednicę, żeby wystąpiła taka dawka promieniowania żeby uszkodzić płód.
W ciąży też można brać niektóre antybiotyki, zapomniałam które ale mogą sprawdzić w Pharmindeksie

Ael piękne te kafelki

Su witaj i dziękuję za priv

Poooook???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry