Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam deszczową wieczorową porą ... czy u Was też pada :-(
Witaj LamiaV :-)
hejka ja tak na chwilkę, bo o 19 mój kochany wraca z pracy a chce mu obiadek podać)- jestem świeżą przykładna żoną.;-)
Widzę ze o Sadze zmierzch rozprawiacie- ja też czytałam wszystkie części bardzo mnie wciągnęło - filmy jak zwykle nie przebija ksiązki ale nie sa az takie złe, równiez z moim byłam w kinie na 2 i 3 części , jakoś przetrwał. A czytałyście "Intruza" tej samej autorki? jak dla mnie jeszcze lepsza, .
No jeszcze 2 godzinki i pierwszy test na owulację - ju pi , ciekawe co wyjdzie.
ja czytałam tylko Intruza, bo wampirów to ja nie lubię. Pojechana ta książka, ale pozytywna
Witaj LamiaV. Rozgość się
Ja się witam ze szpitalnego oddziału patologii ciąży. Dostaję kroplówkę (nie wiem na co), mąż mi przyniósł obiadek zrobiony przez teściową. Siedzimy i gadamy! Eh nudno tu. W pokoju leżę z młodą dziewczyną - nastolatką, która jest w 41 tygodniu ciąży. Dostała dziś kroplówkę na wywołanie, ale nic. Tak tu siedzi, męczy się. Jest sama. Mówi, że jak zaszła w ciążę to ją chłopak zostawił (mówi, że to nawet nie chłopak) tylko jakiś tam kolega! To ma się urodzić dziewczynka - Ola!Rodzice kazali jej się wynieść, więc mieszka u babci, tylko babcia do niej przychodzi do szpitala. Eh smutna historia. I jest jeszcze znajoma mojego męża z klasy, też jest w pierwszej ciąży i też zagrożona.
Ogólnie masakra. A jakie tu jedzenie mają ble...
Lovka bardzo współczuje ale teraz dzidzia jest najważniejsza!!! Trzymam mocno kciuki, żebyście jak najszybciej wrócili do domku bez żadnych komplikacji i oczywiście bez przymusu wracania do szpitala!!!!! Tule!!!!!!!!!!!!
Lovka trzymaj sie biedaku, taki plus z pobytu w szpitalu ze psychicznie sie nie zadreczasz bo wiesz ze masz opieke
wracaj szybko do domku i badzcie zdrowi