reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

milliaa od tego tu jestesmy zeby razem wspolnymi silami sie wspierac:)) kazda z nas potrzebuje czasem tego zeby ktoras z nas nas pocieszyla przytulila a czasem zasadzila kopniaka i postwila do pionu:)) trzymam za ciebie kochana &&&&&&&&&&&&&&&& i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiego zafasolkowania:) napewno lekarze dobrze zasadzili ta laparoskopie w koncu chca ci tez pomoc badz dzielna kochana i twoja chwilowa cierpliwosc napewno ci to wynagrodzi w wspanialym bobasku:) tule:*

Ostatnia edycja:
reklama
Necia POWODZONKA!! trzymam mocno kciuki :)

co do strojow to to wcale nie jest takie latwe, bo w szafie nie mam takich ciuchow :( chyba do jakiegos lumpeksu podskocze poszperac jakies cudenka he he
w sumie teraz modne sa ostre kolory to myslalam ze moze jakas taka zarowiasta bluzka do tego wielkie kolczyki kola w takich kolorach i masa bransoletek itd jakis zloty gruby lancuh na szyje i potrojna guma balonowa w ustach:p
jaskrawo rozowe usta, ostry niebieski makijarz i sztuczne rzesy itd
myslalam zeby ubrac szpilki, do tego biale podkolanowki i krotkie zlote spodenki a do tego bluzka na ramiaczkach i sobie napisac mazakiem "dont tacz tu macz" i jakis przesadzony plastikowy zloty lancuch... albo kupic jakas mega obcisla bluzke i sobie pociac nozyczkami, wzdluz kregoslupa i rozciac nad biustem, cos w stylu jak robia z bluzkami ed hardy http://nzfashionfestival.files.wordpress.com/2010/03/ed-hardy-crop.jpg?w=350&h=313 no moze nie tak przesadnie, ale cos w tym stylu :)
a wlosy na irokeza uczesac albo zakrecic i zwiazac w kitke i na gorze zawizac sobie kokradke tak jak cheerleaderki robia..
mam platynowy blond za lopatki a z lewego boku pod spodem przebija grube pasmo rozowego koloru wiec wlosy juz mam kiczowe he he
tylko kurcze nie wiem czy to wszystko nie wyjdzie bardziej sexi niz kiczowo.. ale w sumie miedzy jednym a drugim bardzo cienka linia...

a z drugiej strony nie bede tam znala polowe ludzi, bo z imprezy na impreze coraz wieksza ekipa sie zbiera i tez nie chce tak obciachowo przy obcych wygladac... do domu to bym sobie nawet worek na smieci ubrala i pasek na biodra ale wsrod obsych nie bede sie czula tak swojsko :p

no tak , drugi-lewy jest ok i to jest moj ratunek...jak sie wyczysci podczas operacji prawy to tez bedzie dobry. dlatego moze dobra jest ta decyzja o laparoskopii.:hmm:
nic sie nie martw, wkoncu to jest dla twojego dobra!!
jest wiele osob ktore po ciazy pozamacicznej i usunieciu jajowodu spokojnie daja rade i rodza dzieci wiec niby dlaczego ma ciebei to ominac? wkoncu twoj jajnik jest tylko chwilowo na "chorobowym" ale po laparo napewno ruszy z wielkim hukiem i bedzie produkowal szalona ilosc komoreczek :):)
glowa w gore, nie zyjemy w epoce kamienia lupanego, medycyna i postep idzie do przodu i nie masz sie co obawiac !
porozmawiaj z lekarzem o swoich obawach, napewno szybko je rozwieje i wszystko bedzie dobrze

ja tak samo naczytalam sie roznych rzeczy w necie, glownie na temat hormonow, widze u siebie duzo objawow za wysokiej prolaktyny ale prawdopodobnie mam tez problemy z tarczyca bo rowniez wiele objawow na to wskazuje (zimne stopy, czasem trzesace rece i czasem czucie migotania serca bedac zupelnie w niestresowej sytuacji)... i to ponoc dozywotnia schorzenie i bardzo przeszkadza w zaciazeniu ale nie lamie sie, zamiast tego ruszam niebawem na badania hormonalne (czekam tylko az moj lekarz wroci z urlopu) i zamierzam cos z tym dzialac i sie nie poddawac :) po to sa te wszytskei leki i zabiegi aby nam ulatwiac a nie uprzykszac zycie

2 swet ja mysle ze lumpeks i bedziesz super wyugladac a moze jakas peruka i do tego bycze okulary np gwiazdy lub serca ? koszulka dobry pomyysl z pocieciem :-) a do tego szerokie sp[odnie dzwony -szwedy ? i koturny :-) a na glowe taka opaska ?
tuilowa04.jpg

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny za &&&&&&&& :) wielkich nadziei nie mam z powodu pobolewania brzucha, pewnie @ przyjdzie, ale jak sobie pójdzie to do roboty :) ale i tak z rana teściora zrobimy na wszelki wypadek.

W temacie szmateksów w sobote odkryliśmy nowy, na takiej dużej hali. Ciuchów różnych i takich na kicz party, ale i takich super nowych z metką jeszcze. Mój małż wypatrzył sobie sweter i koszulę, a ja świetny sweterek z krótkim rękawkiem. Widziałam śliczne tuniczki ale niestety nie mój rozmiar, można czasem naprawdę perełki znaleźć.

Testuję właśnie herbatkę pomarańczową z cynamonem zobaczymy jak smakuje bo pachnie cudnie.

Sweet znajdź jakieś niszowe lumpeksy, jakoś powalać nie będzie ale znajdziesz tam co będziesz chciała. W tych lepszych większych lumpeksach są fajniejsze rzeczy i ciężko byłoby coś znaleźć. Najlepiej by były to szmateksy gdzie sprzedają ubrania na kg. Zawsze to można przerobić jeszcze w domu. Ale możesz np zrobić się tak, spiąć włosy w wysoką kitkę np na prawą stronę, włosy natapirować i na lakier, do tego jakaś oczojebna opaska. Bluzka na ramiączkach, na to taka jakby powycinana w większy dekolt luźna siateczkowa, do tego spódnica rozłożysta z mnóstwem tiulu pod materiałem, rajstopy i tenisówki kolorowe, a wszystkie ubrania w różnych niepasujących do siebie kolorach. Na oczy to może niebieski cień i różowa szminka, może niebieski tusz do rzęs i musowo mocno podkreślone brwi.

Albo drugi zestaw zrób się na Madonnę z Like a virgin, ale wersja nie ta ślubna tylko druga.

Pospało mi się trochę i tak się obudziłam to mi wpadł fajny pomysł na makijaż, mam się malować i zdjęcia porobić?

No i jedna kreska wyszła dziś :-( pewnie @ będzie bo mnie troszkę brzuch pobolewa. A taką miałam nadzieje... :-(

Skończy się @, wyliczyć dni płodne i do roboty :) Ja właśnie dlatego się nie nastawiam zbytnio, później rozczarowanie boli. Ja testuję jutro i chociaż wiele rzeczy mogłoby wskazywać na ciążę nie nastawiam się. Ael kochana nas tu w pionie trzyma i dobrze :)

dziekuje wszystkim za pomysly :)
ze szmateksami tu jest problem bo duzo czesciej znajduja sie tam markowe ciuchy (SZOK!!) niz takie obciachowe, ale przejde sie i zerkne co tam maja, moze cos sie uda trafic :)

Karolina nie Ty jedna liczylas i sie zawiodlas.. wszytskie sie z tym meczymy i mamy nadzieje co miesiac, dlatego nie lam sie, tylko glowa w gore, usmiech na twarzy i odliczaj dni do kolejnej owulki:)
jak sie okazuje ciaza to nie takie proste jak sie wiekszosci ludzi wydaje :( zwlaszcza jak sie swiadomie planuje i chce..

Ael co za pomysl na makijarz masz? oj ja na punkcie makijarzy i wlosow mam fiola:) moich pedzelkow i cieni chyba nie jestem w stanie policzyc :)

ps. czy ktos zauwazyl ze mi zostal juz tylko tydzien do owulki? tam taram tam ! bedziemy szalec z mezem w tym tygodniu :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
No i jedna kreska wyszła dziś :-( pewnie @ będzie bo mnie troszkę brzuch pobolewa. A taką miałam nadzieje... :-(

A kiedy termin @? Nie załamuj się. Fasolka tylko wydłuża czas byś w odpowiednim momencie była najbardziej gotowa. Zobaczysz jak zajdziesz i pod koniec ciąży o tym pomyślisz. Głowa do góry, niech to Cię wzmocni, a nie zdołuje.

Ael co za pomysl na makijarz masz? oj ja na punkcie makijarzy i wlosow mam fiola:) moich pedzelkow i cieni chyba nie jestem w stanie policzyc :)

ps. czy ktos zauwazyl ze mi zostal juz tylko tydzien do owulki? tam taram tam ! bedziemy szalec z mezem w tym tygodniu :tak::tak::tak::tak::tak:

Ano wpadł mi czerwono-czarny, może zwlekę się po kosmetyczkę o paletę :p
Kochanie ja w cyklu w którym zaszłam to totalnie nie patrzyłam na to kiedy mam płodne, owulkę etc. Myśmy brykali każdego dnia, na co mój w ogóle nie narzekał :-)

Do góry