reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia sukienkę miałaś bardzo ładną :) ale ja i tak chciałabym zupełnie gładką :) Każdemu się podoba co innego a mnie akurat proste rzeczy :D

Neciuszka zaraz obejrzę sobie stronkę z tymi sukniami :)

Wróciłam właśnie z kościoła ;O Załatwiałam nauki do bierzmowania :D Ksiądz jest w porządku muszę tylko przypomnieć sobie jakieś najważniejsze formułki i we wrześniu do bierzmowania idę:D Myślałam , że gorzej będzie :p

Eeee oni chętnie owieczki przyjmują ;) Może coś ci wpadnie w oko na stronce, a na moim profilu tutaj w galerii są moje ślubne zdjęcia to sobie moją kiecuchnę obejrzeć możesz :)

lamia ja chyba też jak coś zrobię więcej tylko miejsce w zamrażarce zrobić muszę sobie. Chcę te bez zawijania zrobić. ja ten cykl taki dziwny miałam teraz ale to pierwszy był po odstawieniu tabletek może dlatego, dziś miałam taki ból że nospa nie dawała radę i lało się jak nie wiem a teraz prawie nic a nic nie leci nie rozumiem ale zobaczymy co jutro będzie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
no widzisz ty brałaś tabletki a ja nigdy zadnej antykoncepcji przez 7 lat baraszkowania i pierwszy raz mi mi sie spoznia (no 2gi bo jak prawko zdawałm to mi sie wtedy spóźnił) i te dziwne ból, w okresia jak cierpie katusze z bolu to u mnie normalka bo mam 3-4 dni z zycia wyjete, ale tego co mam teraz jeszcze nie było

mineralna: bigosik smaczny :)) a dlaczego czujesz sie tak jak czujesz?

Ostatnia edycja:
mineralna kurczaczku :*
lamia ja brałam bo mi pęcherzyk nie pękał dawniej i różne inne cuda się działy, no ale żeby mieć dzidziusia trzeba odstawić i jakoś to przetrwać, jutro mam zamiar się zmobilizować bo pralka czeka, a jak mięsko będzie to się zrobi :)

danao dziękuję :) jedyne czego żałujemy to że nie mamy zbyt wiele zdjęć z kościoła. Do tego zdjęcia kilka prób było ;) trochę ciężko rozbieg zrobić i wskoczyć na męża w sukni ;) ubawiliśmy się na sesji co nie miara

Ostatnia edycja:
Prowadzi któras z was pamiętnik ciązowy ?

Ja na necie ale chce kupić ładny taki dzieciecy pamietnik i przepisac wszystko do niego i dac dziecku na pamiątke w dniu 18 urodzin

reklama
no widzisz ty brałaś tabletki a ja nigdy zadnej antykoncepcji przez 7 lat baraszkowania i pierwszy raz mi mi sie spoznia (no 2gi bo jak prawko zdawałm to mi sie wtedy spóźnił) i te dziwne ból, w okresia jak cierpie katusze z bolu to u mnie normalka bo mam 3-4 dni z zycia wyjete, ale tego co mam teraz jeszcze nie było

mineralna: bigosik smaczny :)) a dlaczego czujesz sie tak jak czujesz?

wszystko mnie boli, senna jestem, słabo mi jakoś

Do góry