reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jakieś mam takie przeczucie co do tego-kobiecy instynkt :) hehe.

Misia- z tym instynktem bym uważała w tym teamcie. Mój zwykle mnie nie zawodzi i tak jak tobie mój instynkt podpowiadl mi ze tym cyklu nic nie wyszło a tu niespodzinak i II kreski na tesicie, wiec uwazaj :) Trzymam kciuki &&&&&&&&...a jak bedziesz robic test to najlepij kup ten z czuloscia 10 np. bobo-test niebieski

devi niekt nie mowi,ze ma być temp jakas wysoka,po prostu musi się ona utrzymywać w granicach temp II fl,a jak wysoką mamy to zależy od kobiety ...

no widzisz, bo mnie sie właśnie wydawło ze tempa powinna skoczyc ponad norme II fazy

Misia- z tym instynktem bym uważała w tym teamcie. Mój zwykle mnie nie zawodzi i tak jak tobie mój instynkt podpowiadl mi ze tym cyklu nic nie wyszło a tu niespodzinak i II kreski na tesicie, wiec uwazaj :) Trzymam kciuki &&&&&&&&...a jak bedziesz robic test to najlepij kup ten z czuloscia 10 np. bobo-test niebieski
No ok :) Dzięki. To go kupie.. i zobaczymy. Tymczasem ja zmykam. Bo musze jechać z babcią do szpitala na badania jakies.
3majcie sie Kobietki :) milego stranka.

Ale tu ruch od rana jak na Marszałkowskiej :)
Ja tez lapie te fluidki wszystkie oby sie do mnie przykleiły.
Powiało na ofrum świętami, widze ze kusicie swoich Panow to sałatkami, karpatkami i pierogami mniam, sama by sie na nie skusila :)

Ja dzis bylam na badaniach, mam 3dc, przypomne ze chce spr czy mam PCO bo obraz jajnikow niestety na to wskazuje. Jutro odbieram wyniki, trzymjacie &&& przydadza sie

Oczekujaca nie gonic marty tylko devi, marlen i ele;D ja tak sie staram;p

Pochmurno i nudno, ale pol dnia za nami!

hehehe juz mnie zlapala za słowko - obiecuje bede grzeczna hahahah, juz gonie nasze brzuchatki

Mój pierwszy mięsiąc starań był owocny i wyczekujemy teraz kochanego synka ;)!

Niezrozumialam troszke - ale to moze tylko ja - super ze ci sie udało - ale jak dziewczyny pisza nie kazdemy tak odrazu wychodzi, no ale moze nas nie czytalas i nie wiesz ze tu czekamy niektóre sporo. Takze troszke po prostu nie rozumiem tego postu i tyle - ale tak jak mowie to moze tylko moje odczucie

To ja tez lapie resztke fluidkow i czekam na koniec cyklu. Świeta beda to moze jakos zniose porazke, albo i przyjdzie mi sie cieszyc kto wie.

BigChild oddawaj troche - człowiek na minute wyjdzie i wszystko mu zabiora :P Oj ty nie dobra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry