reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Truskawciu nie zrobiłam niestety :-(

łooo tamte były fajne a te są za.je.bi.ste:szok: ja chcę wszystkie:-D
nie chcesz wziąć robaczka (czyt. mnie:-D) na szkolenie i otworzyć filii w Szczecinie? :-D

dagne to ja poproszę trochę tych kopów razem z fluidkami;-)
lamia wróciłam 30 min temu bo od ch*** roboty było:baffled: a kasy żadnej:-( dawaj tą fotkę:-D

mijenka : juz wstawiam Zobacz załącznik 385135
troche ciemne to zdjęcie, i tu niby mi sie lekko włosy kreciły, bo ostatnio nie chce prostować, i tylko pianką robie, bo jak nic nie zrobi to mi sie pusza i sa takie sianowate, a kolor mam troche jasniejszy, tylko tu jakos ciemno wyszło, to co widac przy czole, to moja zapuszczona grzywa i nie wiem czy tak zapuszczac dalej czy znowu ściąć

Ostatnia edycja:
Mijenka, a proszę bardzo:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` :) specjalnie dla Ciebie :)
A tutaj dla reszty kobitek:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
i parę kopniaczków mojej kochanej Malutkiej :):D

mijenka: oki dzieki za rade, a co do koloru to co myslisz, isc w rude czy czekoladę? no chyba ze myslisz o jakims innym, ktorego ja nie biore pod uwage?

dagne: a jak cię mała kopie, to czy widzisz to na brzuchu ?? to musi byc cudowne, nawet nie moge sobie wyobrazic, musze czekać ;-)

No :) już nie całe :) ja też nie wierzę, że to tak szybko mija :) czasem mam wrażenie, że dopiero co chwaliłam się Wam testem :) i usilnie szukałam postów potwierdzających, że nie jestem ślepa i że te kreski naprawdę widać :D
Lamia - jak siedzę, to tylko czuję w brzuchu jej przesuwanie się :) a jak leżę i ma humor do kopania, to widzę jak mi brzuszek podskakuje :) i mój mąż ostatnio też się zapatrzył :D i bawił się z Nią- jak kopnęła, to w tym miejscu pukał palcem, a ona znowu kop! cudne uczucie, bo na razie nie boli, ale jak podrośnie to da mamie po żebrach :):p

Ostatnia edycja:
reklama
Mój ostatnio przyłożył buźkę do brzucha, chciał pływaka posłuchać, i tak słucha i słucha, a ja czuje że mały się wierci i za chwilę jak tatuś nie dostał z piąchopiryny od synka w policzek...śmiałam się jak głupia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry