reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Smaruję się zwykłym balsamem z Yves Rocher, wcześniej się smarowałam oliwkę, teraz też czasem zaraz po prysznicu, wtedy się nie klei

witam po pracy bozie ale upal w poznaniu az sie topilam... i cala kleje...:-( czekam na meza to sie wykapiemy i moze w koncu jakies bara bara bo ja w ciazy mam straszna ochoteeeeee... ide was nadrobic bo przez pol dnia naskrobaly ze hej;-)

Don't forget: beautiful sunsets need cloudy skies...= Nie zapomnij: piękne zachody słońca potrzebują chmur- lepiej to brzmi po angielsku;p Czasami szczęście smakuje mocniej i lepiej gdy przejdzie się przez przeciwności losu. Więc każda porażka powinna nas mobilizować, a problemy motywować do pracy :D pomyślałam,że to inspirujący akcent na dzisiaj ;)

no ale ja mam chciceeee i co ja mam zrobic chociaż cos ze mna nie tak mam gesia skorke i zaczelo mnie mdlic... cos sie dzieje ale nie wiem co.. maz juz jedzie z pracy...

sliczne zdanie :-)

zazdroszcze wam kopniakow bo ja ich nie mam i sie jakos ostatnio martwie czy wszystko oki ...

reklama
ATAN!!! Kopniaki możesz poczuć dopiero koło 20 tygodnia.... ja jestem ewenementem... do tego chudym i bez brzuszka... ale ty na początku 15 tygodnia nie powinnaś się absolutnie brakiem ruchów stresować.......................... bo to się zdarza bardzo rzadko, a tym bardziej pierworódkom... Mi to nawet lekarze nie wierzą że czuje ruchy... choć jestem o tydzień starszej ciąży...

Spadam spać bo się jakoś źle czuję.... Dobranoc ;*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry