reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia.... łaaaaaa.... super :)

Lamia, glukoza to badanie które się robi po 22 tygodniu chyba. Tak jak dziewczyny pisały, na poziom cukru, ja mam 75 gram, 2 pkt, 2 godziny. Czyli idę na czczo, pobierają mi krew, piję to słodkie coś, nie wolno tego popijać, cytryna ponoć pomaga faktycznie i pomaga przepłukanie ust, a po dwóch godzinach mi pobierają znów krew i porównują... Ja idę w sobotę, przy okazji zrobię mocz i morfologię i toxo powtórne. Ale mnie wyssą...

A mnie bolą nogi, stopy dokładnie.. Ten tryb emeryt mi się zdecydowanie odbija na nogach a i kilogramy robią swoje (przy Was czuję się jak słonica +8 od początku, choć mąż się śmieje, że dwa z tego to jak nic cycki :P). A dziś znów tryb mlekożerca, taką mam zgagę

Laura, mnie zaczęły boleć dokładnie w dzień @ i nie przestawały długo. Tak, że nie pozwalałam dotykać i spałam w staniku

reklama
olcia: piękna panna młoda, figurki pozazdrościć :-)

laura: mnie bolały tak ze 2 dni przed przewidzianym terminem @ po bokach

sil: a morfologię, mocz i wr, grupe krwi to robi sie na czczo ?

Ostatnia edycja:
slept: ja klikasz odpowiedz to w tym okienku na górze masz do wybory rózne opcje duze litery, podkreslnki i tp wybierz taki obrazrek koło kuli i tam bedzie dodaj plik z kompa

reklama
No właśnie taaaaaakie to blade... o matko, rece mi sie trzesa... nie z porannego, sprzed 15 minut;P

Już mi się po raz kolejny nie chce do centrum jechac po test... ja wiem, ze moze byc tak, ze nie wykryje a ciaza jest, ale zdaza sie ze nie ma a test wykrywa?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry