Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi się pracowac nie chce na maksa, ale muszę, więc coś tam ściemniam :-)ja już nie wiem co tu robić, rano jeść mi się chce tak że aż dostaję boleści i głowa mnie boli, a jak zjem to mnie mdli i ogólnie przyszłam do pracy na 7-mą i palcem nie kiwnęłam, tylko na krześle sie rozwaliła mi tak siedzę . od białego sera mnie tylko nie mdli - ale ile go mogę zjeść - wczoraj zjadłam pół kilo !!!
fifka: dzieki , jestem dzisiaj rozgoryczona więc tulenie sie przydza, szczególnie ze mój mnie wczoraj olał, ale ja to wytknę tylko ja sie lepiej poczuję bo w takim stanie to mi sie dyskutować nie chce - musze sie wygadać -wypisać
Bo było tak:
Powiedziałam mamie ze si źle czuję, że mnie mdli i boli brzuch jak na okres- a że ona przewrażliwiona to zaraz podzwonił po różnych ludziach i nagadali jej że to źle , że powinnam iść szybko do gina, no i pare razy w ciagu dnia dzwoniła. Wieczorem znowu dzwoni i mnie przekonuje zeby nie czekac do 14, i jeszcze siostra dzwoni i to samo, i znowu mama, i ja sie jakos wk... i na mame nakrzyczałam. ALe potem ogarnęły mnie wyrzuty sumienia- że jestem wredną córką i jak mogłam tok do mamy krzyczec i chciało mi się beczeć, a moj zamiast mnie pocieszać to zaczą swoje filozofie - że opierdzieli moją mamuśkę bo przez nie sie dennerwuję, bo przesadzam , i tak od słowa do słowa, a że nie czułam sie najlepiej to sie nie odzywałm bo normalnie to bym ryjka wydarła na niego .
Moze pomyslicie ze to nie był powód do sprzeczki - ale dla mnie był, on nie rozumie ze u mnie w rodzinie sie przejmują, pierwszy wnuk ,a u niego to tak trochę olewająco, czasami nawet jago mamusla ze 2 3 tygodnie sie nie odezwie, maja inne relacje
zafasolkuje: a będziesz brała wolne w pracy?? bo ja sie zastanwiam
by się zdziwił. Zawsze o 9 jedno oko otwierałam dopiero...