reklama

Starania po raz pierwszy :)

Leila najprawdopodobniej masz niedobór Progesterony w organizmie. To łatwo się leczy farmakologią więc strachu nie ma. Najważniejsze jest żeby tylko cos z tym zrobić.

reklama
a nie wiedziałm ze pracodawca ma taki obowiązek- łe to ja juz bym w pracy nie miała co robić, siedzimy zamknięte we dwie w małym pokoju, i tylko albo pisma klepiemy, albo ja mam noty odetkow do liczenia lub wnioski do sądu piszę, nie mam tu innej roboty,

Lamiav ty w caży masz ZAKAZ siedzenia przez 8 godzin. I pracodawca ma obowiązek zmniejszyć ci ilość godzin przed komuterem do 4 a resztę czasu znaleźć inne lekkie zajęcie.
Ja też przy kompie siedze, ale robię sobie spcery po fabryze w celu rozluźnienia :-)
Miałam jeszcze komuś coś napisać, ale zapomniałam komu co a nie chce mi się posta szukać .
Ide dzisiaj po pracy powtórzyć bete po 48 h i odebrać poprzedni wynik
mi nawet jak by chciał dać stanowisko bez komputera to albo na roboty drogowe do fizycznych toi ruch i świeże powietrze bym miała
albo do sprzątania urzędu hahaha

Zafasolkuję trzymam kciuki za piękny wzrost bety!! Sleepy za ciebie też trzymam kciuki!!

Lamiav jest taki przepis prawny. Będziesz musiała robić sobie przerwy na spacery. Nie wiem co twój szef wymyśli żeby było dobrze. Ja na przykład nie mogę nosić i za dużo kucać i się schylać... a w przedszkolu po prostu tak się nie da więc siedzę na zwolnieniu do porodu. Może gdybym miała siedzącą i spokojniejszą pracę to bym wróciła już teraz. Mam dość siedzenia w domu... to już ponad 3 miesiące.

Fajnie jest bo tylko muszę wyjść przed dom jak zatrąbi że jest. Dziś to zrobię mielone po najmniejszej linii oporu pojadę bo źle się czuję. Małż jest w pracy do 18 to jak wróci odgrzeje sobie i z ziemniakami albo jak ostatnio ma to w zwyczaju zje z bułą kotlecika sobie i jakąś surówkę.

reklama
fifka: no tak w przedszkolu z małymi szkrabami to duzo ruchu, podnoszenia i schylania :))
także w twoim przypadku to rzeczywiście lepiej siedzieć w domu,
Ja sobie tak robie przerwę wstaję i drepczę w koło jak stara babcia :-)

neciuszkaL u mnie ktlety byly w tamtym tygodnu, mąż smażył, także nadal nie mam pomysła na obiadek

slepy: ty jesteś w 5 tygodniu ??
Jak taqk to bęziemy rodzić tydzień po tygodniu, ja ,zafasolkuje, ty, a jeszcze krucha tez jakos koło nas, i zaraz która jeszcze - zapomniało mi sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry