reklama

Starania po raz pierwszy :)

Laura często tak jest że psychika dużo robi ;-) Choć mnie biust bolał już parę dni po owu, brzuch też bolał jak na @ więc to są objawy które mogą być i na to i na to. Po prostu trzeba czekać! A intuicja czasem jest trafna, ja w pierwszej ciąży wiedziałam ze jestem, choć testy pokazywały że nie ma ciąży. I dopiero na Usg wyszło. Przeczucie mnie nie myliło!

Sleepy popieram pomysł z pizza własnej roboty!! Ja w sobotę i niedziele robiłam! Była PYCHA!!

reklama
zafasolkuje a co to za spaghetti ala Ewelinka ??:-)

Ja dzisiaj robie zupke kalafiorową :) i cos jeszcze ale jak narazie to nie mam pomyslu...U mnie zawsze do zupki cos musi byc...

Czy wy też macie parcie na ogórasy kiszone?? Ja w zyciu nie lubiłam kwaszonych jadlam tylko konserwowe...

Ja kiszone też jem w ciaży. Ale największe parcie mam na jabłka! Normalnie nie z licze kilogramów które już pochłonęłam... Kilka jabłek dziennie jak nic jem...

laura mnie piersi od razu zaczely bolec kilka dni po zagniezdzeniu przynajmiej tak mi sie wydawalo... bo nigdy piersi na okresa mnie nie bolały.. a no i w krzyżu mnie łamało ...

Fifka
jabłka tez jem ale te kwaśne...

zafasolkuje a co to za spaghetti ala Ewelinka ??:-)
Ja robie sama sos, pomidorowy lub grzybowy i z mięsa mielonego z indyka. Nie umiem podac przepisu bo mam jakieś tam wyobrażenie smaku i doprawiam, aż osiągnę to co bym chciała :-) No i mąż uwielbia te moje specyfiki. Zresztą on wszystkie przygotowane przeze mnie makarony pożera :-)
laura mnie piersi od razu zaczely bolec kilka dni po zagniezdzeniu przynajmiej tak mi sie wydawalo... bo nigdy piersi na okresa mnie nie bolały.. a no i w krzyżu mnie łamało ...
Mnie (.)(.) bola od owulacji aż gdzieś tam jak się zaczynaja pod pachami, sutki mam jak orzeczki laskowe i tak samo twarde no i brzuch mnie bolał niby jak na @, ale deczko inaczej. Teraz objawy zostały, doszedł śluz chlupiący ;-) i jak kaszle lub kicham, to mi chce jajniki urwać

zafasolkuje A jak miałaś z temperaturka??Nas tylko rożni tydzień ciąży. :) bo ja rano miałam 36.8 a potem jak troche pochodziłam to mialam 37.3 az do samego wieczora.. i tak co dziennie.

Juz nie mówię o moich przeczuciach bo za bardzo się nakręce a jak się okaże że nic z tego to znowu doła załapię :D
Hmm a spaghetti dobry pomysł :) zawsze robiłam z mięsem wieprzowo-wołowym, muszę wypróbować z indyka :)

reklama
dziękuję za przygarniecie, a siebie na razie nie obserwuje ponieważ jestem na kurcji tabletkami anty, która na szczęście już kończę
na obiad proponuję zamiast kotletów zrobić pulpety z ryżem w jazynowym sosie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry