reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne: tak wiem wiem kochana :) niesamowite jak to leci .

ćwiczycie mięśnie kegla?

Ffifka: nigdy w życiu ja bym spac nie mogła

reklama
Ja momentami mam jakieś takie przeczucie, ale zaraz kubeł zimnej wody że to pewnie po duphastonie. Są chwile jak jestem sama że korci żeby sprawdzić ale wiem że za wcześnie, wytrwam do wtorku tak jak powinnam, jak coś to bić po łapkach. A to co piszecie to tylko humor poprawia o ułatwia czekanie :*
moja koleżanka starała się o dziecko 7 miechów i nic nie wychodziło, wzięła dupka i zaszła w kolejnym cyklu, ale ja nic nie prorokuje masz fluidka ~

Mineralna ja sobie obiecałam na początku ciąży, ze jak tylko skończe I trymestr to się zapiszę na zajęcia "aktywne 9 miesięcy", prowadzone nie daleko mnie i nic z tego nie wyszło. Chociaż nadal bym chciała to stwierdzam, że mimo, ze siedzę w domku to nie mam za bardzo już czasu bo teraz muszę praktyki zrobić i pracę licencjacką pisać a oprócz tego od października znów szkoła... więc muszę chociaż robić to ćw o którym piszesz

Fifka, tak no niby mamy ten sam tydzień z Mineralną, ale ten mój suwaczek to z daty OM i miałam regularne cykle, a z tego co pamiętam, Mineralna ma termin porodu na wcześniej niż ja no i zaszła zaraz po anty :)
Lamia, a dziękuję :) już lepiej, wiadomo jeszcze czuję czasem kolkę, zwłaszcza w nocy, bo jak się budzę, to mam już ostry nacisk na pęcherz, ale do wytrzymania, no i kontynuuję leczenie zapobiegawcze :) a Nasza Kochana ma się na razie dobrze i oby tak do porodu :) jest już dużą dzidzią i kopie coraz mocniej :) jej parametry wskazują na to, że jest o niecały tydz starsza, ale to sprawa indywidualna maluszków :) serduszko pika miarowo z czego się ogromnie cieszę :) tylko żeby już mamusi nie "przytykała" moczowodu, to by było cudownie :) ale zniosę wszystko byleby była zdrowa :)

mineralna: fajne kozaczki, i widze ze mają malutki obcasik, tez by m isie takie przydały. A czy to na zimę jakieś ocieplane czy takie na jesień??

m_agda: a właśnie jak tam praca, jaki masz ostateczny temat?

dagne: jak tak czytam wypowiedzi, dziewczyn co maja już brzuszki, tzn. juz sa w zaawansowanej ciązy do widze ze gotowe sa dla dzidzi na wszystko.

Ja tak sie zastanawiam czy ja jakaś dziwna jestem, bo ciesze się z ciąży, oboje z mężem jestesmy szczęśliwi i nasz związek jest jeszcze lepszy niż był, ale ja jakoś tak nie weim czy nie wierzę ze mam tam dzidziusia czy jakoś nie odczuwam, no można powiedzieć takiej miłości jak wy ??? A jak będę jakąś oziębłą matką? ? Czy od razu czułyście takie wielkie przywiązanie do dziecka jak zaszłyście w ciaze???

Ostatnia edycja:
Skóropodobne tworzywo, nie wiem czy sa ocieplane ja je kupiłam na jesień ale jak ubiore ciepłe skarpety to zime przebiegam zobacyzmy. mam super kozaki ale na obcasie 11cm przeciez nie będę w nich smigała w ciazy :)

Gin i tak sie dziwi że ja umie chodzic w butach w lato na 11-12cm obcasie :) ale ja sie prędzej na płaskim zabije niz na obcasach

A wylicytowałam je za 38zł i 50 gr

Magdalena: też sa fajne ja bym z tamtych wybrała ten grafit albo brąz

reklama
Do góry