reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne: to świetnia ja narazie będę miała kosz mojżesza. a ja właśnie kupiłam LAKTATOR GRATIS DODAJE DWIE BUTELKI 150 ML I POJEMNIK DO STERYLIZACJI NA BUTELKI.

generalnie musze kupic małej jeszcze: pieluchy i pieluchy tetrowe a tak mam wszystko i tak tam gdzie będę rodzić nic nie musze zabierać, oni mi dadza koszule nową jak będę z dzieckiem wychodzić ubieraja dziecko w nowe ciuszki rożek itp pierdoły.

Do gina zawsze w obcasach idę ale zawsze mam w torbie pare butów na płaskim :)
Gin mnie podziwia jakby nie ochrzcił to bym tez powiedziała co mysle...

reklama
ja to chce dl chłopca Nataniel Aleksander, a dla dziewczynki Klara Aleksandra - co prawda mąż oponuję nad Klarą, ale skoro do nataniela go przekonałam to i to mi sie uda :))
oliwier tez ładnie, a nawet wokoło mnie nikt tak dzidziusia nie nazwał,. chciałam tez takie imię zeby pół osiedla sie tak nie nzywało. Podobas mi sie Julia ale za dużo ich jest

Laura: a ty jak =samopoczucie ? kiedy wizyta i gina?

Ja mam cały czas dylematy z tym moim USG bo niby mam na 19, ale ten termin nie dość, ze jeszcze daleko to mi tak średnio pasuje i zastanawiam się czy jak przeniosę wizytę na 16 to serduszko usłyszę. To by był koniec 6 tydzień i 4 dzień. Teraz jestem niecierpliwa jak przed wykonaniem testu

No Julia mi się też podoba ale tak jak piszesz, za dużo tych Julek. A ja chciałam dla Syna Julek (Julian) ale mój mąż absolutnie się nie zgodził :-p

Narazie kręgosłup mnie nie boli, ja tez od dawna chodze w obsach ojj lata...

Ja chciałam chłopca nie dopuszczałam mysli że to będzie dziewczynka miał byc Dymitr albo Eryk a tu co dziołcha...Jowita...chociaż mój sie zastanawia nad zmianą ale ja nie chce zmieniac pytałam się go sto razy czy napewno tak on powiedział tak a po 3 tygodniach mówi że jakos nie umie sie przyzwyczaić...ze chciałby zmienić ( nie robi z tego powodu pretensji i głupich zachowań mówi to z uśmiechem )

Przyzwyczai sie hehe ^^ Musi. bo do urzedu stanu cywilnego nie może iść sam

Laura: no to daj znac co tam gin powiedział. A potwierdziłas ciąże u gina wcześniej czy tylko na teście sie sugerujesz?

Ech, ja już zdążyłam w zakładzie pracy być zwolnienie zawieść i książeczkę podbić, zrobić 4 słoiczki ala gerberek.

Ja w ciąży lepiej znoszę chodzenie na obcasach bo właśnie mniej mnie kręgosłup boli.

Witam nowe staraczki :)

Zafasolkuję, pewnie przeoczyłaś, ja mam termin OM 10 marca, a serducho zobaczyłam 26 kwietnia, oblicz sobie ile to jest :p, ale mnie się coś widzi, że troszkę ponad 6 tygodni :) więc będzie w sam raz :)

reklama
a gdzie masz suwak z dziecinką?

No własnie sugeruję się testem. Robiłam 2krotnie 2 krechy jak nic. Jak wrócę od gin to odpalę mojego znienawidzonego lapka i zdam relację :) Kurde w pracy mam już dosyć komputera ;p A co do suwaczka to chcę właśnie potwierdzić u gina i wtedy wkleję :) teraz już wiem jak to się robi :p zafasolkuję a jak tam samopoczucie?

Do góry