reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję, pewnie przeoczyłaś, ja mam termin OM 10 marca, a serducho zobaczyłam 26 kwietnia, oblicz sobie ile to jest :p, ale mnie się coś widzi, że troszkę ponad 6 tygodni :) więc będzie w sam raz :)
a nie widziałam tego, no miałaś 6 tydzień i 5 dni. No to chyba jednak przełożę tę wizytę. Co ma być to będzie, a przynajmniej pochwale się mamie szybciej.
No własnie sugeruję się testem. Robiłam 2krotnie 2 krechy jak nic. Jak wrócę od gin to odpalę mojego znienawidzonego lapka i zdam relację :) Kurde w pracy mam już dosyć komputera ;p A co do suwaczka to chcę właśnie potwierdzić u gina i wtedy wkleję :) teraz już wiem jak to się robi :p zafasolkuję a jak tam samopoczucie?
oprócz tego, że mam kosmicznego lenia i wszystko mnie w tyrze irytuje to jest ok :-)
no i mam ochotę się poprzytulać, któraś chętna przytulić Inusie i pogłaskać?

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem nazad :) nakarmiłam mojego przeziębionego chłopinę przed pracą, pan z wędlinkami i mięskiem był i zaraz dopadłam do kuchni.

Zafasolkuję
dziękuję za fluidka :) jeszcze dużo czasu do dnia prawdy więc chłonę :) ja cię przytulę bo moich donicków ;)
mijenka a co się działo?

ano mój genialny mąż wmówił sobie, że mu serce dziwnie bije :szok:
zadzwoniliśmy na pogotowie, pani przysłała karetkę, zrobili mu ekg (które nic nie wykryło oczywiście), dostał kulturalny opr od panów, że jak miał to już kilka dni temu to do lekarza było iść i skończyła się cała akcja:baffled:

mijenka co sie stalo??

a ja wstalam umylam sie zajadam objadek z wczoraj i potem do pracy... ale mi sie nie chce...

ano mój genialny mąż wmówił sobie, że mu serce dziwnie bije :szok:
zadzwoniliśmy na pogotowie, pani przysłała karetkę, zrobili mu ekg (które nic nie wykryło oczywiście), dostał kulturalny opr od panów, że jak miał to już kilka dni temu to do lekarza było iść i skończyła się cała akcja:baffled:

Znaczy jak określił to bicie? No i dobrze, że dostał opiernicz, że tak zwlekał.

Znaczy jak określił to bicie? No i dobrze, że dostał opiernicz, że tak zwlekał.

on to określił, że co drugie uderzenie była dłuższa pauza, wcześniej go osłuchałam i, owszem pauza była ale raz na minutę jak nie więcej:baffled:
ale dobrze, że dostał opr i trochę strachu się najadł:dry: może zacznie bardziej dbać o siebie:dry:

reklama
Boszz... nie wyrabiam, co czytam stronę, to nowa dochodzi ;p
Zaraz idę jakiś film obejrzeć, bo na razie siedzę, ale pasowałoby się położyć :)
Mijenka, co się narobiło??
Ktoś pytał jakie łóżeczko wybraliśmy :) no to proszę:
WYPRAWKA łóżeczko materac pościel 11el+ gratis (1807000241) - Aukcje internetowe Allegro, pościel: Śpiące misie :)
A czy to wcześnie?? sądzę, że nie, bo trzeba koszty rozkładać na każdy miesiąc, a potem wszystko naraz to byłoby dla nas bankructwo :) zresztą realizacja zamówienie jest do 7 dni roboczych, łóżeczko nowe, trzeba złożyć min 2 tyg przed porodem, a nawet miesiąc, żeby przesiąkło zapachem nowego miejsca i nie pachniało "nowością", pościel trzeba uprać i uprasować, a nie można wykluczyć, że dzidzia zechce wyjść na świat ciut wcześniej :) także w sumie stanęło na tym, że kupimy teraz :)

Mijenka, pojawiła się odpowiedź zanim dodałam posta :)
No to miałaś akcję, a mężuś niech zadba o siebie, bo krzepy mu braknie do bawienia potomstwa :)

Do góry