reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi- a ciebie świateczny szał nie ogarnął?? Za dużo energi to zapraszam do pieczenie ciasteczek bo mi łeb pęka drugi dzień i teraz nie wiem jak dam rade ze wszsytkim :(

Dzień Dobry tak w ogóle...z rana na termometrze miałam +3stopnia...czyzby znowu Wigilia bez śniegu :(

reklama
Hej Devi, no wigilia wlasnie tak sie zapowiada. Glupio.
Jak sie czujesz kochana? Oprocz glowy cos boli? Nie zazdroszcze bo nie mozesz sobie ulzyc. Mnie tez boli glowa i gardlo i cieknie mi znosa :)

Dzieki BigChild- poza bólem głowy czuje sie bardzo dobrze, gdyby nie bolące i rosnace w oczach cycki oraz brak @ miałabym duze wątpliwości że jestem w ciąży:) Czasami mnie zemdli wieczorem ale to zwykle jak zjem nie odpowiedni obiad(za duzo lub za tłusto)

hej witam p przerwie... ja mam dzis 17dc owulka była ma 98% w sobotę a dziś zaczęłam mieć wrażliwe sutki??? sama sie zdziwiłam bo nigdy tak nie miałam... czy was bolą piersi po owulce??

ja obstawiam, że po nowym roku będzie boom na naszym forum :)

No itzrymam cie za ta przepowiednie Julieet ;)))))))))) OBY TAK BYŁO JAK MOWISZ;))

Dzieki BigChild- poza bólem głowy czuje sie bardzo dobrze, gdyby nie bolące i rosnace w oczach cycki oraz brak @ miałabym duze wątpliwości że jestem w ciąży:) Czasami mnie zemdli wieczorem ale to zwykle jak zjem nie odpowiedni obiad(za duzo lub za tłusto)

oj miec takie cycki i takie mdłosci hehehehehheehh - co to by było za zycie Devi ;))))))

hej witam p przerwie... ja mam dzis 17dc owulka była ma 98% w sobotę a dziś zaczęłam mieć wrażliwe sutki??? sama sie zdziwiłam bo nigdy tak nie miałam... czy was bolą piersi po owulce??

bafinka ja tak mam raz mnie bola a raz nie - raz całe cycki raz tylko boki a raz sutki takze sie juz przyzwyczajiłam a le trzymam kciuki zeby to był u ciebie objaw na cos innego a nie @ ;))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry