• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil ja napisałam w którymś poście, ze nie mam pretensji do ciebie o to,ze założyłaś ten wątek... (chyba jak odpisywałam dla Neciuszki) Bo wiem, ze nosiłaś się z podobnym pomysłem już od dawna... Pisząc że to beznadziejny pomysł wyrzucałam swoją frustrację i strach przed rozpadem tej "społeczności" ale nie miałam na celu nikogo obrazić... Przepraszam Cię jeśli cię to uraziło...

Widzisz jakiś czas temu koleżanka tak jechała BB (tylko inny wątek) Bo to jest sztuczna znajomość, dużo fałszu itp itd. A ja tak broniłam naszego wątku, że na niejednym forum już byłam i w żadnym takiej atmosfery nie było, ze czuję się w wami bardzo związana na swój sposób choć was tak naprawdę nie znam... i jak to przeczytałam to aż mi się łzy w oczach zakręciły... bałam się że to wszystko się rozpadnie dlatego tak zareagowałam... Ostatnio sporo koleżanek mnie opuściło bo nie rozumieją idei i chęci posiadania dziecka... :-( To jest jedyne miejsce gdzie tak naprawdę jestem rozumiana...

reklama
Ja to wiem i generalnie i stąd nie chcę uciekać, bo mi z Wami dobrze (ryk), ani tamtego nie chcę zostawiać i bić się w piersi, bo tak czuję (drugi ryk) i ogólnie mam wahania nastrojów, idę po coś słodkiego i no (ryk)

Ja to wiem i generalnie i stąd nie chcę uciekać, bo mi z Wami dobrze (ryk), ani tamtego nie chcę zostawiać i bić się w piersi, bo tak czuję (drugi ryk) i ogólnie mam wahania nastrojów, idę po coś słodkiego i no (ryk)

Mam napoleonkę i omleta, co chcesz? A bierz póki nie wcisnęłam w siebie.
W oooogóle! Odważyłam się sama wyjść z domu do piekarni naprzeciw po chlebek, bułki i właśnie coś słodkiego sama, mimo takich mdłości z rana. Było wszystko ok, gdyby w cukierni nagle dzieciarnia się nie zebrała i plecy nie zaczęły mnie boleć. Poza tym nogi mam tak popuchnięte, że są dwa razy większe od pierwotnej wielkości i ja butów nie mogłam sobie zawiązać! A miałam podejść do apteki ale ni uja!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry